Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2,8 L USM е вариотелеобектив с широк отвор на диафрагмата, предоставящ професионално качество, който е популярен сред фотографите, снимащи дивата природа и спортни събития, както и сред тези, заснемащи сватбени тържества и портретни снимки.

Ползи

  • Високопроизводителен вариотелеобектив от серия L
  • Константен голям максимален отвор на диафрагмата f/2.8
  • Четири UD елемента
  • 1,5 m минимално разстояние за фокусиране
  • Устойчивост на вода и прах
  • Диафрагма с осем елемента
  • Пръстеновиден USM мотор за автофокус

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Увеличението е толкова добро, колкото постигнатото с обектив с фиксирано фокусно разстояние


Един от най-висококачествените вариотелеобективи в серията EF, който по отношение на оптиката може да се сравни с обективите с фиксирано фокусно разстояние. Четирите UD елемента за коригиране на хроматичните аберации, както и конструкцията на вариото с няколко групи елементи осигуряват фокусиране, чрез което се постига високо качество на изображението в целия диапазон на вариото. Съвместим с удължител EF 1,4x и 2x.

Голяма диафрагма с константен максимален отвор


Снимането в условия на слаба светлина е възможно благодарение на големия максимален отвор на диафрагмата f/2,8, който се поддържа постоянен в целия диапазон на вариото. Тази диафрагма предоставя също така контрол върху дълбочината на рязкост.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто от прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и устойчивост на прах и влага.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Аксесоари


В комплекта са включени сенник за обектива и мек калъф.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.