Canon EF 400mm f/5.6L USM

EF 400mm f/5.6L USM

Супертелеобективът EF 400mm f/5,6L USM предоставя образцови оптични характеристики и възможност за бързо автоматично фокусиране в преносима и лека конструкция. Популярен сред фотографите на дива природа.

Ползи

  • Конструкция и оптика от серията L
  • Компактен размер за големи фокусни разстояния
  • Един UD и един Super UD елемент на обектива
  • Бърз и тих USM автофокус
  • Покрития Super Spectra
  • Филтър 77 mm
  • Вграден сенник за обектив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 400mm f/5.6L USM

Компактен и лек супертелеобектив


Този високопроизводителен обектив е проектиран с идеята за преносимост и лесно използване. EF 400mm f/5.6L USM разполага с един UD елемент (с ултранисък коефициент на разсейване) и един Super UD елемент, чиито характеристики наподобяват този с флуорит. Тази комбинация дава резки изображения в цялата площ на кадъра. Обективът предлага също вграден сенник и разглобяема скоба за статив.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто от прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и устойчивост на прах и влага.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 400mm f/5.6L USM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.