Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Високоефективен супертелеобектив, който използва дифракционна оптична технология за по-компактна и олекотена конструкция.

Ползи

  • Компактен и лек 400 mm обектив
  • Превъзходно качество на изображенията. Устойчив на отблясъци и цветови изкривявания
  • Стабилизаторът на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) намалява ефекта от заклащането на фотоапарата
  • Фокусирайте прецизно, като използвате усъвършенствани AF контроли с възможност за ръчно фокусиране по всяко време
  • Продължете да снимате, когато условията се влошат, с устойчивата на атмосферни влияния конструкция

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Преносим и лек


EF 400mm f/4 DO IS II USM е по-малък и по-лек от обективите 400mm f/4 с традиционна конструкция, с тегло едва 2100 g. Това е възможно с помощта на иновативната технология с дифракционна оптика (DO) на Canon, която коригира нежеланите оптични ефекти, които биха възникнали при такова драстично намаляване на размера.

Усъвършенствана устойчивост срещу отблясъци и цветови изкривявания


Технологията с дифракционна оптика от трето поколение, използвана при EF 400mm f/4 DO IS II USM, го прави превъзходен за използване, особено в ръцете на хора, които снимат спорт, дива природа и новини. Обективът е устойчив на отблясъци и цветови изкривявания и предоставя отлична рязкост в целия кадър.

Технология за стабилизиране на образа


Снимайте уверено със скорост на затвора до четири стъпки по-ниска от нормалната. Стабилизаторът на образа (IS) на EF 400mm f/4 DO IS II USM намалява ефекта от заклащането на фотоапарата и запазва критично ниво на рязкост. Стабилизаторът на образа на обектива работи в един от три режима: първият е за неподвижни обекти, вторият – за панорамни снимки, а третият е създаден за динамични сцени.

Останете на фокус


Интуитивните контроли върху корпуса на EF 400mm f/4 DO IS II USM попадат инстинктивно под пръстите, когато снимате. Използвайте широкия пръстен за ръчно фокусиране, за да задавате фини настройки, без да сваляте фотоапарата от окото си. Контролите за запаметяване на фокус и спиране на фокуса позволяват на фотографите да фокусират конкретна точка в сцената.

Страхотен и за видео


Технологията "Power Focus" позволява на фотографите, които записват видео, да създават ефекти с "дърпане на фокуса", които ви пренасят плавно между различни части на сцената.

Конструиран за тежки задачи


EF 400mm f/4 DO IS II USM ви позволява да продължите да снимате с увереност, когато условията се усложнят. Устойчивата на атмосферни влияния конструкция предпазва от прах и влага, а флуорното покритие на предния елемент на обектива предпазва от вода и мръсотия.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.