Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Ултрависококачествен телеобектив от серия L със стабилизатор на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) и 3 режима. EF 400mm f/2.8L IS II USM предоставя изключително качество на изображението в здрава конструкция, идеална за снимане на спортни сцени и диви животни.

Ползи

  • Ултрависококачествен телеобектив 400mm f/2.8
  • Представител на утвърдената серия L на Canon
  • Стабилизатор на образа за 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • 3 IS режима
  • Издръжлива и здрава конструкция
  • Подобрено качество на изображенията
  • Тих и бърз автофокус

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Ултрависококачествен телеобектив


С големия си отвор на диафрагмата от f/2.8, EF 400mm f/2.8L IS II USM представлява ултрависококачествен телеобектив, който осигурява изключително качество на изображението в здрава конструкция от магнезиева сплав и титан, намаляваща теглото.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и висока устойчивост на прах и влага.

Стабилизатор на образа за 4 стъпки по-ниска скорост на затвора


Стабилизаторът на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) – специално конструиран за диапазона на фокусното разстояние на обектива – предотвратява размазването на изображението, което може да възникне по време на снимане без статив или при ниска скорост на затвора. Автоматичното разпознаване на панорамно движение на фотоапарата осигурява ефективно проследяване на движещи се обекти и тъй като системата за стабилизиране на образа е вградена в обектива, резултатите са видими през визьора по време на композиране на кадъра.

3 IS режима


Идеален за заснемане на всички типове динамични сцени, особено за такива, изискващи панорамиране, новият IS режим 3 активира стабилизатора на образа само по време на експониране.

Подобрено качество на изображението с SWC покритие


Проектирано специално за цифровата фотография, патентованото покритие на елементите на обектива от Canon помага за редуциране на отблясъците и отразяването на светлина от вътрешните компоненти на обектива. Отстранявайки причината, покритието елиминира нежеланите ефекти и помага за създаването на чисти и ясни изображения.

Бърз и тих автофокус


Ултразвуковият пръстеновиден USM мотор използва вибрации с ултразвукова честота, за да гарантира изключително бърз и почти безшумен автоматичен фокус. Високоскоростният процесор и оптимизираните AF алгоритми правят автоматичното фокусиране още по-бързо. Достъпно е ръчно електронно фокусиране по всяко време без необходимост от изключване на режима за автоматично фокусиране.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products