Canon EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM предлага преносимост и качество на изображението. Обективът включва UD елементи за подобряване на оптичните характеристики, както и технология за стабилизиране на образа за намаляване на размазването от движението на фотоапарата.

Ползи

  • Конструкция и оптика от серията L
  • Два UD елемента
  • Бърз и тих USM автофокус
  • Покрития Super Spectra
  • Кръгла диафрагма за отлично разфокусиране на фона
  • Филтър 77 mm

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 300mm f/4L IS USM

Висококачествен и стабилен телеобектив


EF 300mm f/4L IS USM е компактен телеобектив със стабилизатор на образа, който компенсира заклащането на фотоапарата, позволявайки снимане с две стъпки по-ниска скорост на затвора от нормалната без размазване на изображението. Стабилизирането може да се изключи в едно направление, за да се позволи панорамно снимане.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто от прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и устойчивост на прах и влага.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Интеграция с E-TTL II измерване на експонацията


Обективът предава информация за разстоянието обратно към E-TTL II системата за контрол на светкавици на EOS фотоапарата, за да се осигури оптимално измерване на експонацията.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 300mm f/4L IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.