Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Висококачествен телеобектив от серия L със стабилизатор на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) и 3 режима, идеален за заснемане на всякакви динамични сцени. EF 300mm f/2.8L IS II USM предоставя изключително качество на изображението в здрава и лека конструкция.

Ползи

  • Висококачествен супертелеобектив 300mm f/2.8
  • Представител на утвърдената серия L на Canon
  • Издръжлив, здрав и лек
  • Стабилизатор на образа за 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Подобрено качество на изображението с SWC покритие
  • 3 IS режима
  • Тих и бърз автофокус

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Висококачествен телеобектив


С големия си отвор на диафрагмата от f/2.8, EF 300mm f/2.8L IS II USM представлява висококачествен телеобектив, който осигурява изключително качество на изображението в здрава и лека конструкция.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и висока устойчивост на прах и влага.

Стабилизатор на образа за 4 стъпки по-ниска скорост на затвора


Стабилизаторът на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) – специално конструиран за диапазона на фокусното разстояние на обектива – предотвратява размазването на изображението, което може да възникне по време на снимане без статив или при ниска скорост на затвора. Автоматичното разпознаване на панорамно движение на фотоапарата осигурява ефективно проследяване на движещи се обекти и тъй като системата за стабилизиране на образа е вградена в обектива, резултатите са видими през визьора по време на композиране на кадъра.

Подобрено качество на изображението с SWC покритие


Проектирано специално за цифровата фотография, патентованото покритие на елементите на обектива от Canon помага за редуциране на отблясъците и отразяването на светлина от вътрешните компоненти на обектива. Отстранявайки причината, покритието елиминира нежеланите ефекти и помага за създаването на чисти и ясни изображения.

3 IS режима


Идеален за заснемане на всички типове динамични сцени, особено за такива, изискващи панорамиране, новият IS режим 3 активира стабилизатора на образа само по време на експониране.

Бърз и тих автофокус


Ултразвуковият пръстеновиден USM мотор използва вибрации с ултразвукова честота, за да гарантира изключително бърз и почти безшумен автоматичен фокус. Високоскоростният процесор и оптимизираните AF алгоритми правят автоматичното фокусиране още по-бързо. Достъпно е ръчно електронно фокусиране по всяко време без необходимост от изключване на режима за автоматично фокусиране.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.