Canon EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM е висококачествен среден телеобектив за професионалисти. Неговата голяма бленда f/2 осигурява оптимални резултати на закрито и в условия на ниска осветеност.

Ползи

  • Конструкция от серията L
  • Голяма бленда f/2
  • Стабилизатор на изображения в 5-стъпки с разпознаване на триножник
  • Покрития за обективи Super Spectra
  • Флуоритни и UD елементи на обектива
  • Автофокус с пръстенов ултразвуков двигател (USM) с ръчно нагласяне по всяко време

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 200mm f/2L IS USM

Конструкция от серията L


EF 200mm f/2L IS USM прилага най-високите стандарти на Canon за прецизна оптика. Серията L е водещата гама обективи на Canon, съчетаваща изключително качество на изображението с лесна управляемост. Прахо- и влагоустойчиви уплътнения осигуряват по-добра защита на елементите, дори при сурови атмосферни условия.

Голяма бленда f/2.0


Голямата бленда с максимум f/2.0 осигурява изключителна скорост на снимане при условия на ниска осветеност, без да се налага използването на светкавица. Голямата бленда осигурява прецизно управление на дълбочината на рязкост на полето за заснемане на привлекателни портрети.

Стабилизатор на изображения в 5 стъпки


Технологията за стабилизация на изображенията на Canon с компенсиране в 5 стъпки позволява да се използват скорости на затвора, по-ниски до 5 пъти, без забележимо нарастване на размазването на изображението. Автоматичното разпознаване на панорамиране автоматично изключва стабилизатора на изображенията в хоризонтална или във вертикална посока при следене на подвижни обекти. Разпознаването на триножник автоматично подобрява функционалните възможности на стабилизатора на изображения при снимане от триножник.

Покритие Super Spectra


Покритието Super Spectra помага да се гарантира точен баланс на цветовете и висок контраст и потиска отблясъците и ореолите, като поглъща светлината, която може да бъде отразена от вътрешните лещи и цифровите сензори на EOS.

Флуоритни и UD елементи


За оптимални визуални характеристики обективът съдържа флуоритни елементи и UD елементи (със свръхниска дисперсия), за да бъдат минимизирани хроматичните аберации. Резултатът е отчетливи, висококонтрастни изображения с изключително качество в рамките на целия кадър.

Кръгла бленда


Кръглата бленда създава гладко, равномерно фоново размазване – идеално за изолиране на обекти или за завладяващи портрети.

Автофокус с пръстенов ултразвуков двигател (USM) с ръчно нагласяне


Пръстеновият ултразвуков двигател (USM) на Canon работи бързо, точно и практически безшумно с вибрации с ултразвукова честота с отличен контрол върху позиционирането. Възможно е ръчно фокусиране на обектива през цялото време посредством голям пръстен, който не се върти по време на автофокусирането и дава възможност на фотографите да се заемат веднага с фината настройка на кадъра. Предвидена е и предварителна настройка на фокуса, каквато вече има при EF 300mm f/2,8L IS USM, която позволява избор и съхраняване на конкретно положение на фокуса за незабавно установяване при нужда.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 200mm f/2L IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.