Canon EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2,8L II USM е част от гамата професионални обективи от серията L на Canon. Той разполага с пръстеновиден USM мотор и два UD елемента за отлична рязкост и качество на изображението.

Ползи

  • Конструкция и оптика от серията L
  • Два UD елемента
  • Бърз и тих USM автофокус
  • Покрития Super Spectra
  • Кръгла диафрагма за отлично разфокусиране на фона
  • Предава информация за разстоянието към фотоапарата за системата за E-TTL II контрол на светкавици
  • Мек калъф и сенник за обектив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 200mm f/2.8L II USM

Компактен телеобектив


Двата UD елемента (с ултранисък коефициент на разсейване) в комбинация с технологията за задно фокусиране, дават възможност EF 200mm f/2,8L II USM да заснема изключително резки изображения. Разфокусирането на фона е гладко и естествено.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто от прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и устойчивост на прах и влага.

Голям отвор на диафрагмата f/2,8


Големият максимален отвор на диафрагмата f/2,8 осигурява забележителна скорост на затвора три снимане в условия на ниска осветеност, без да се налага използването на светкавица. Големият отвор на диафрагмата осигурява също прецизен контрол върху дълбочината на рязкост.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Интеграция с E-TTL II измерване на експонацията


Обективът предава информация за разстоянието обратно към E-TTL II системата за контрол на светкавици на EOS фотоапарата, за да се осигури оптимално измерване на експонацията.

Аксесоари


Обективът EF 200mm f/2.8L USM се доставя със сенник за обектив и мек калъф.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 200mm f/2.8L II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.