Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Благодарение на спецификациите на телеобектива могат да се заснемат снимки с реални размери в близък план от по-голямо разстояние без опасност от обезпокояване на обекта. Идеален за заснемане на дивата природа.

Ползи

  • Високопроизводителен макрообектив от серията L на Canon
  • Фокусно разстояние на телеобектива
  • Заснемане на изображения в реален размер (1:1)
  • 3 UD елемента
  • Ограничител на обхвата на фокуса с 2 позиции
  • Пръстеновиден USM мотор за автофокус
  • Доставя се със скоба за статив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Макротелеобектив


EF 180mm f/3,5L Macro USM е макротелеобектив, който предлага максимално увеличаване 1,0x. Възможно е да се заснемат снимки с реални размери в близък план от по-голямо разстояние при по-малка опасност от обезпокояване на обекта (идеално за заснемане на насекоми и диви животни). Вътрешната плаваща система за фокусиране минимизира колебанията на аберациите, породени от промените в разстоянието на фокусиране. Това гарантира, че обективът е с отлична рязкост от 1,0x до безкрайност.

Качество на серията L


Обединява най-високите стандарти на Canon за прецизен инженеринг и оптично съвършенство. Серията L е флагманът на професионалните обективи Canon, която комбинира отлична детайлност на изображението и изключителна производителност с конструкция, подходяща за всякакви метеорологични условия и предотвратяваща проникването на прах и влага.

Пръстеновиден USM мотор за автофокус с възможност за ръчно фокусиране


Системата на Canon, състояща се от пръстеновиден USM мотор за автофокус, използва вибрации с ултразвукова честота за бърза, точна и практически безшумна работа. Ръчното фокусиране по всяко време чрез голям пръстен, който не се върти по време на автоматичното фокусиране, позволява на фотографите незабавно да извършват фина настройка на фокуса.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и висок контраст и потискат отблясъците, като поглъщат светлината, която може да бъде отразена от вътрешните компоненти на обектива и от заснемащия сензор.

Аксесоари


Обективът се доставя със сенник и мек калъф.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.