Canon EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2 L USM е бърз, лек и висококачествен телеобектив. Той е идеалният инструмент за снимане на спортни събития на закрито в условия на ниска осветеност, както и за портретна фотография.

Ползи

  • Голям отвор на диафрагмата f/2
  • Бърз и тих автофокус
  • Покрития Super Spectra
  • Конструкция и оптика от серията L
  • Кръгла диафрагма за меко разфокусиране на фона
  • Интеграция с E-TTL II системата за светкавици
  • Мек калъф и сенник за обектив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 135mm f/2L USM

Стилен, бърз и лек


Големият максимален отвор на диафрагмата позволява на фотографите да снимат с относително високи скорости на затвора дори и при ниска осветеност. Това прави EF 135mm f/2,0L USM идеален инструмент за снимане на спортни събития на закрито. Въпреки висококачествените си характеристики, обективът е сравнително лек и компактен, като тежи само 750 g.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто от прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и устойчивост на прах и влага.

Голям отвор на диафрагмата f/2


Големият максимален отвор на диафрагмата f/2 осигурява забележителна скорост на затвора три снимане в условия на ниска осветеност, без да се налага използването на светкавица. Големият отвор на диафрагмата осигурява също прецизен контрол върху дълбочината на рязкост.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Интеграция с E-TTL II измерване на експонацията


Обективът предава информация за разстоянието обратно към E-TTL II системата за контрол на светкавици на EOS фотоапарата, за да се осигури оптимално измерване на експонацията.

Аксесоари


Обективът се доставя със сенник и мек калъф.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 135mm f/2L USM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.