In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

ПЕЧАТ

Открийте как принтер от серия PIXMA G на Canon може да помогне на вашия бизнес

Гъвкави, рентабилни и проектирани за резултати с неизменно високо качество – не е чудно, че принтерите от серията PIXMA G на Canon помагат на тези три компании да процъфтяват. Ще бъде ли вашата компания следващата?

Науката за вдъхновението

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Младежите, участващи в часовете по науки на Mini Professors, използват принтера Canon PIXMA G4510, за да отпечатват всичко – етикети, стикери и сертификати.

Компания : Mini Professors

Индустрия : Образование

Местоположение : Сейнт Олбанс и Харпенден, Обединеното кралство

Услуги : Забавни, информационни уроци по науки, предназначени за ученици в предучилищна възраст

Уебсайт : www.miniprofessors.com/stalbans

Клиентите на Natasha Spink са едни от най-взискателните. Natasha е собственик на франчайз на Mini Professors в областта Сейнт Олбанс и Харпенден. Mini Professors предлага единствените часове по наука, създадени специално за деца в предучилищна възраст, а печатните материали са важна част от всеки урок. След внимателното проучване, каквото бихте очаквали от опитен учен, Natasha избра принтер Canon PIXMA G4510.

„Това ми позволява да задавам на децата много дейности, които да правят всяка седмица“ – обяснява Natasha. „Като част от експериментите имаме много различни шаблони, стикери и карти и досега принтерът е успявал да отпечата множество разнообразни материали.“

Компактният Canon PIXMA G4510 лесно се справя с обема на печата, който Natasha изисква. Безжичната му свързаност също е плюс. „Мога да бъда в друга стая при децата и едновременно да отпечатвам от моя лаптоп“ – казва тя.

Natasha също така цени зареждаемите патрони с мастило с висок капацитет на Canon PIXMA G4510. Благодарение на индикаторите им лесно можете да видите колко мастило е останало, а пълненето им е лесно, рядко и се създават по-малко пластмасови отпадъци.

Що се отнася до качеството на печат, с това, както и с много други неща, Canon PIXMA G4510 се справя чудесно. „Децата обожават да получават сертификат в края на учебния час“ – обяснява Natasha. „Чудесно е да мога да им дам нещо, с което се гордея, качеството е страхотно и те могат да се гордеят, че го носят у дома.“

"Той е надежден, рентабилен, наистина е лесен за употреба и изглежда страхотно."

Осигуряване на успешно бъдеще

Свързани статии
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

ПЕЧАТ

Представяме ви PIXMA G640 и PIXMA G540

Открийте новите функции на следващото поколение принтери Canon MegaTank.

A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕЧАТ

Открийте възможностите на отпечатването

Модерните принтери могат да правят повече, отколкото вероятно очаквате. Открийте колко много творчески неща можете да правите с тях.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Най-добрият принтер за домашни офиси

Направете работата от вкъщи лесна с принтера Canon PIXMA TR4650.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance използва приложението Canon PRINT за отпечатване на документи от мобилен телефон или таблет на своя PIXMA G6050 в офиса или от разстояние.

Компания : Premier Insurance

Индустрия : Застраховане

Местоположение : Хароу, Лондон, Обединеното кралство

Услуги : Портфолио от застрахователни продукти

Уебсайт : www.premier-insurance.net

Бърз растеж. Амбиции за развитие. Както да го наречете, амбициите на Anik Islam за Premier Insurance зависят от бизнес ресурсите, които са в крак желанието да се превърне в един от водещите застрахователни посредници в Обединеното кралство.

С разрастването на бизнеса Anik потърси нови решения за печат. Успешният принтер беше необходим за осигуряване на висока производителност, свързаност, висок капацитет и гъвкавост на печата.“

„Когато открихме серията PIXMA G на Canon, изглеждаше, че тя може да реши всичките ни проблеми“ – обяснява Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Зареждаемите патрони с мастило с голям капацитет на Canon PIXMA G6050 означават по-малко време, прекарано в поръчване на скъпи сменяеми патрони с мастило.

Canon PIXMA G6050 е идеален за натоварената офис среда на Premier Insurance. Капацитетът от 350 листа на принтера, двупътното подаване на хартия и зареждаемите патрони с мастило с висок капацитет означават по-малко загубено време за зареждане на хартия и поръчване на скъпи патрони с мастило. Всъщност принтерите MegaTank на Canon , като например Canon PIXMA G6050 , могат да отпечатат до 18 000 страници само с три бутилки с черно мастило. „Това напълно оптимизира административната страна на бизнеса“ – казва Anik.

Друго предимство на Canon PIXMA G6050 беше способността му да работи с разнообразна гама печатни носители – от обикновена хартия и картички до пликове и фотохартия. За бизнес, който разчита отчасти на луксозни маркетингови материали, насочени към клиента, за да осигури доверие към марката, възможността за рентабилно вътрешнофирмено отпечатване напълно промени нещата.

Облачните възможности на Canon PIXMA G6050 също са част от трансформацията на Premier Insurance. „Нашите клиенти често носят документи на срещи. Чрез приложението Canon PRINT вече мога бързо да ги сканирам и те автоматично се изпращат за печат обратно в офиса, така че персоналът да започне да ги анализира веднага“ – обяснява Anik.

"Дори когато не съм в офиса, мога да управлявам принтера чрез приложението. Невероятно е."

Разрастващо се партньорство

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose включва лична снимка с всеки подарък, който се изпраща, и тази снимка трябва да бъде с най-високо качество.

Име на компанията: Forever Rose

Индустрия : Подаръци

Местоположение : Дубай, Обединените арабски емирства

Услуги : Персонализирани подаръци

Уебсайт : www.MyForeverRose.com

За бизнес, занимаващ се с персонализирани подаръци, чиито изключителни и вечни цветове трябва да изглеждат почти магически, предизвикателствата за печат пред Forever Rose определено бяха реални. От скромното си начало глобалното разширяване на компанията означаваше, че нейната работна сила е нараснала до над 500 души. Все по-често старата система на лазерния печат на компанията се отразявала на производителността, както и на печалбата.

В Canon PIXMA G6040 собственикът на Forever Rose Ebraheem Al Samadi вижда решение, което може да балансира необходимостта от постоянно надежден и високопродуктивен печат и стремежа за намаляване на разходите за печат.

"Бяхме свидетели на значителни спестявания в сравнение с лазерния тонер, който използвахме преди, като разходите се понижиха с 60 – 70%."

Ключово значение за атрактивно ниските експлоатационни разходи на Canon PIXMA G6040 са вградените патрони за мастило с висок капацитет. Тези патрони MegaTanks имат индикатори за ниво отпред, лесно се зареждат и изискват зареждане много по-рядко от принтери на базата на сменяеми патрони с мастило. На някои обекти на Forever Rose патроните MegaTanks не са се нуждаели от зареждане повече от шест месеца.

„Ние печатаме ежедневно“ – казва международният търговски директор Asim Hussain. „А печатът с голям обем на достъпна цена беше основен фактор при избора на принтера Canon MegaTank.“

Ценовата достъпност е само половината от историята. Висококачествените резултати на Canon PIXMA G6040 задоволяват нуждите на компания, чиито клиенти очакват повече съвършенство по отношение на представянето. Тъй като висококачествените багрилни мастила на Canon PIXMA G6040 осигуряват отпечатване на красиви и естествени снимки, клиентите на Forever Rose вече могат да включат безупречно отпечатана лична снимка при изпращане на подарък. Това е само още един начин, по който технологиите на Canon дават възможност на бизнеса да подобри предлагането си, улеснявайки и подхранвайки вдъхновението.

„Горд съм да кажа, че Canon ще ни подкрепя по време на нашето пътешествие за създаване на по един голям бутик във всеки голям град в света“ – казва Ebraheem.


Написано от Paul Fitzpatrick

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички истории