Canon IXUS 170

IXUS 170

Достатъчно малък и стилен, за да го носите навсякъде със себе си, универсалният 20-мегапикселов IXUS 170 с 12x оптично увеличение гарантира отлични резултати всеки път. За да уловите ясни и детайлни изображения надлъж и нашир, трябва само да насочите и да снимате.

Ползи

 • Стилен и лесен за използване IXUS в джобен формат
 • Приближете се до действието в най-важните си моменти, надлъж и нашир, с 12x увеличение
 • Уловете невероятни детайли с 20 MP
 • Красиви снимки с лесно "насочване и снимане" с помощта на "Смарт Авто"
 • Ясни снимки и стабилни видеозаписи с функцията "Интелигентен IS"

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon IXUS 170

Съвършени снимки с джобен фотоапарат


С тънък корпус и елегантна метална външна част, която му придава модерен стил за всеки повод, интелигентният IXUS 170 се побира в джоба ви и улеснява заснемането на идеалния момент в снимки и видео с превъзходно качество.

Приближете се, обхванете по-голяма сцена


Снимайте с лекота необятни пейзажи и страхотни групови снимки с обектив с ултраширок ъгъл (25 mm), който ви позволява да поберете повече в кадъра. Приближете се до отдалечените обекти чрез 12x оптично увеличение или дори още повече без загуба на качество с 24x ZoomPlus.

Изключителна детайлност за най-прекрасните ви спомени


Насладете се на изключително качество и детайлни изображения. Композирайте и изрязвайте снимките си или създавайте изумителни разпечатки в голям формат (постер) благодарение на резолюцията от 20,0 мегапиксела.

Красиви и ясни резултати всеки път


Благодарение на интелигентния оптичен стабилизатор на образа вече няма да се тревожите, че заклащането на фотоапарата ще доведе до размазване на снимките. Този фотоапарат се адаптира автоматично и осигурява ясни и детайлни снимки и видео – независимо какво снимате.

HD видео във вашите ръце


Записът на чудесно видео е забавен и лесен. С натискането на един бутон можете лесно да заснемете страхотни HD видеозаписи (720p) – дори когато снимате в движение или използвате максимално телеувеличение.

Лесно заснемане на невероятни изображения


Заснемайте фантастични снимки или видеозаписи с режима "Смарт Авто", който автоматично избира подходящите настройки на фотоапарата – независимо от сцената. Всичко, което трябва да направите, е да насочите и да снимате. Използвайте бутона "Помощ", за да получите бързи и лесни за следване указания за работа с фотоапарата и неговите функции.

Страхотни снимки на хора


Заснемайте лесно страхотни снимки на приятели благодарение на технологията за разпознаване на лица. Тя разпознава множество лица в един кадър, като гарантира, че те остават на фокус с оптимална яркост. Технологията за разпознаване на лица гарантира естествени тонове на кожата дори при слаба светлина.

Разгърнете своята креативност


Експериментирайте и се забавлявайте с творческите филтри. Можете да създадете изкривяването на обектив "рибешко око", да преобразите снимки или видеозаписи така, че да изглеждат като миниатюрни модели, и др.

Добавете личен стил


Добавете стила си към снимките с бързото и лесно управление на настройките на изображението, като например яркост и наситеност на цвета. Преглеждайте резултатите, докато снимате в режим "Контрол на живо", и ги споделяйте с приятели с помощта на 6,8 cm (2,7”) LCD дисплей. В комбинация със станцията за свързване на Canon можете лесно да споделяте снимките и видеозаписите си със света в социалните мрежи и онлайн албуми, както и да им се наслаждавате със семейството и приятелите си на HD телевизор.

Еко режим


Идеален за дневни пътувания. Уловете повече снимки с едно зареждане на литиево-йонната батерия.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon IXUS 170, неговите функции и какво може да прави.

20.0MP_CCD

20 мегапиксела

25mm Wide 12x

12x оптично увеличение и ултраширок ъгъл

24x ZoomPlus

Увеличение до 24x с отлично качество

Steady shots in every situation

Стабилни снимки и видеоклипове във всяка една ситуация

Digic4 Plus

Мощен DIGIC процесор

Auto mode with 32-scene detection

Автоматичен режим с разпознаване на 32 сцени

720p movies

720p видео

Optimises people shots

Оптимизира снимките на хора

Instantly capture movies

Незабавен запис на видео

Eco Mode

Пестене на енергия за повече снимки

Instant help

Незабавна помощ

Compatible with Canon Connect Station

Съвместимост с Canon Connect Station

 • Цифров фотоапарат IXUS 170

 • Ремък за китка WS-800 

 • Батерия NB-11LH

 • Зарядно устройство за батерии CB-2LFE 

 • Захранващ кабел 

 • Комплект с ръководства на потребителя