АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ФЪРМУЕРА

Най-новият фърмуер за PowerShot G7 X Mark III

Научете как най-новият фърмуер добавя нови функции за вашите видеозаписи и редица подобрения в създаването на видеоклипове и влогове.
ИЗТЕГЛЕТЕ ФЪРМУЕРА

Нов видео режим и подобрения при използваемостта

След полезна обратна връзка от нашите ангажирани клиенти, които вече използват PowerShot G7 X Mark III за запис на видео съдържание за социалните мрежи, сега е наличен нов режим за запис на видео блог чрез актуализация на фърмуера.


Режимът за запис на видео блог е напълно автоматична видео настройка за записване на вашия видеоклип с фотоапарата. Дръжте своя G7 X Mark III близо до вас и той ще реагира естествено и плавно на движенията ви, за да разкаже вашата историята ясно и точно с правилния акцент върху вас и заобикалящата ви среда.


AF за лице в този режим се фиксира върху лицето ви бързо и прецизно, а когато гледната точка се смени върху нов обект в кадъра, автоматичното фокусиране се регулира бързо и адекватно. Настройките на експонацията също са бързи, плавни и естествени. За пътешестващите влогъри това ще е особено полезно, когато говорят пред фотоапарата, а след това кадрират околния пейзаж. Рязкостта и експонацията на лицето ви и заобикалящата среда се регулират бързо, за да запазят рязкостта и естествените ярки цветове.

„Зебра“ дисплей

Полезна функция, която обикновено се намира в професионалните фотоапарати, „зебра“ дисплеят е графично наслагване за показване на вариациите на експонацията. Обикновено това се използва, за да предупреди за потенциално преекспониране в дадена сцена, така че можете да направите корекции, за да поддържате висококачествени кадри.

Маркер за съотношение на видео

За да си помогнете при кадрирането на видеоклиповете за различните платформи на социалните мрежи, включете маркера за съотношение на видео и ще видите няколко кадъра, които отговарят на 16:9, 5:4 или дори 2.39:1.

Подобрени индикатори за запис

Освен индикатор с червена точка и индикатор „REC“, сега можете да изберете подобрена индикация за запис, когато снимате видеоклип с вашия PowerShot G7 X Mark III. На екрана се появява ясно видима червена рамка, която ви помага при записване. Естествено, тази червена рамка не се появява в окончателния запис.

Ниво на дисплея в режим на проследяване на лице

Сега е възможно да се покаже електронно ниво на дисплея на екрана по време на снимане с включено проследяване на лице, за да се подобри информацията, налична при снимане.

Тази актуализация на фърмуера е налична сега.

В допълнение към изключителното качество на изображението и мощния стабилизатор на изображението, налични в PowerShot G7 X Mark III, се възползвайте от страхотните нови функции за вашите видеоклипове благодарение на тази актуализация на фърмуера.

НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ НА РАЗЛИКАТА В КАЧЕСТВОТО, КОГАТО НАСТРОЙВАХ ФОТОАПАРАТА ЗА ОНЛАЙН КУРСОВЕТЕ СИ

Свързани статии

 • КУЛИНАРНА ФОТОГРАФИЯ

  Рецепта за успех: представяне на Canon EOS M50 Mark II

  Самоукият пекар и звезда в социалните медии Matt Adlard опознава EOS M50 Mark II.

 • ВЛОГОВЕ

  Как да станете влогър

  Започнете да създавате качествени влогове с нашите съвети за влогове за начинаещи.

 • ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Отпечатайте мигновено табло за вдъхновение

  Издигнете творческите си проекти на ново ниво и разберете как да направите табло за вдъхновение.

 • ВЛОГОВЕ

  Творчески влогове с PowerShot G7 X Mark III

  Звездата от YouTube MikeVisuals разкрива как създава увлекателни влогове с компактния Canon PowerShot G7 X Mark III и споделя ценни съвети за влогъри.