Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Превъзходни изображения, денем или нощем

Независимо от условията 32,5-мегапикселовият APS-C CMOS сензор на EOS M6 Mark II осигурява превъзходно качество на изображението. Очаквайте сложни детайли – дори в ярки зони и тъмни сенки, включително красиви цветове и плавна градация на тоновете. Изрязвайте, обработвайте и оразмерявайте, като запазвате качеството на изображението.

Максималната ISO светлочувствителност до 25 600 позволява фотографията при слабо осветени условия, докато нашата технология за комбиниран стабилизатор на изображения осигурява до 5 спирания на защита срещу замъгляване от трептене на фотоапарата.

С качество от DIGIC 8

В основата на EOS M6 Mark II е процесорът DIGIC 8, който не само контролира начина на работа на фотоапарата, но и обработва данни на изображения в JPEG, RAW или Compact RAW файлове, като подобрява и увеличава максимално качеството на изображенията, докато го прави.

  • Технологията за цифрова оптимизация на обектива (DLO) във фотоапарата може да изтръгне всяка една последна капка качество на изображението от всяка една снимка, докато вие правите точно такива изображения с фотоапарата – ясни и пълни с детайли.

  • Дори когато снимате при висока ISO светлочувствителност (с максимум до ISO 25 600, с разширение до 51 200) изображенията от EOS M6 Mark II са с нисък цифров шум и улавят атмосферата на всеки повод.

  • RAW файловете могат да бъдат преобразувани в JPEG изображения във фотоапарата, като се използва вътрешна RAW обработка. Или опитайте да усъвършенствате изображенията си в режим „Творческа помощ“. Процесорът DIGIC 8 позволява да се правят корекции на изображенията и да се създават множество версии на една и съща снимка, всяка с различен вид и усещане.

Може да харесате още
sample basketball
Изтеглете изображението в пълна разделителна способност