Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Предназначен за творчество

EOS M6 Mark II е създаден, за да бъде ваш неизменен творчески спътник – достатъчно преносим, за да се вземе на практика навсякъде, и достатъчно гъвкав, за да снима почти всичко. Корпусът на фотоапарата от магнезиева сплав е стабилен и лек, а компактният му дизайн е чудесен за гамата от леки EF-M обективи.

Как искате да виждате света?

180-градусовият накланящ се сензорен екран на EOS M6 Mark II ви позволява да снимате от творчески ъгли по-удобно, докато опционалният подвижен електронен визьор дава по-интимна гледна точка, която ви кара да се чувствате по-свързани с обекта. Освен това е много удобен за използване при ярка слънчева светлина и също така е персонализируем.

Опционалният HF-DC2 електронен визьор разполага с резолюция от 2 360 000 точки и 100% покритие. Вижте цветовете, яркостта и остротата, които сте готвите да заснемете, и се насладете на по-потапящото и отзивчиво усещане на визьор, който е поставен далеч от корпуса на фотоапарата за ваш комфорт и лекота.

Огромна гама от обективи

Като член на гамата EOS M от безогледални фотоапарати EOS M6 Mark II е съвместим не само с обективи EF-M, но и с обективи EF и EF-S, когато използвате адаптер EF-EOS M, и това предоставя на фотографите множество възможности, от които да избират.

eos m lens family

Връзка с вашия цифров свят

EOS M6 Mark II разполага с винаги включен Bluetooth и вграден Wi-Fi, което му помага да работи ръка за ръка с вашето смарт устройство.

  • Прехвърляйте изображения на вашето устройство бързо и лесно или ги прехвърляйте автоматично, докато снимате. След като веднъж бъдат прехвърлени чрез приложението Camera Connect на Canon, ще можете да ги споделяте онлайн с вашите приятели и последователи.

  • Можете също така да използвате вашето смарт устройство (чрез приложението Camera Connect) или PC/Mac (чрез EOS Utility), за да управлявате дистанционно вашия EOS M6 Mark II, като виждате това, което вижда фотоапаратът, на екрана на вашето устройство, коригирате настройките на фотоапарата и снимате от разстояние до 10 m. Идеален за изучаване на нови и творчески гледни точки.

  • GPS координатите могат да бъдат получени от вашия смартфон към EOS M6 Mark II, докато снимате, така че изображенията да са географски маркирани с вашето местоположение.

Забележете всеки детайл

От момента, в който вземете вашия EOS M6 Mark II, ще се влюбите във вниманието към детайла, отдадено за дизайна му. Подобно на вграденото във фотоапарата USB зареждане, което може да ви позволи да снимате по-дълго, или на модула му за самопочистване, който не позволява петна от прах и мръсотия да развалят вашите изображения.

Контролите са персонализируеми и могат да бъдат програмирани така, че да поставят нужните ви функции под ръка.

usbc connectivity

Може да харесате още
Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Превъзходни изображения, денем или нощем