Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Направете завладяващо видео

Направете творческо видео, като използвате същия фотоапарат, който харесвате за фотография, заснемайки невероятни 4K кадри, ускорено видео и забавени кадри. Независимо дали участвате в независимото създаване на филм, създавате съдържание за влог или блог, или просто се наслаждавате на заснемане на семейни филми, EOS M6 Mark II ще накара вашите кадри да изглеждат професионални благодарение на технологията за фокусиране на Dual Pixel CMOS AF и сензорен екран, който прави фокусирането лесно, кинематографично и автоматично.

Започнете да творите

Ако сте начинаещ, който иска да се насочи към заснемането на видео с малък, практичен фотоапарат, функцията VideoSnapshot ще ви позволи да направите първа стъпка в заснемането на творческо видео, като събере клиповете от деня ви и ги комбинира във фотоапарата, за да можете лесно да разказвате истории за пътувания и събития.

Професионално фокусиране

Нашата известна Dual Pixel CMOS AF система покрива почти целия кадър и може лесно да следи движещи се обекти, включително лица, с лекота около кадъра, като ги държи ясно фокусирани. Настройте скоростта на фокусиране за плавни преходи и издърпайте фокуса от един предмет на друг с едно докосване на сензорния екран на фотоапарата (или на вашето смарт устройство, използващо приложението Camera Connect на Canon).

Сдвоете EOS M6 Mark II с обектив, съдържащ технология STM или Nano USM за плавно и безшумно фокусиране, което изглежда толкова професионално, колкото и звучи.

Изберете стила си

Снимайте 4K кадри със скорост 25 fps/30 fps, като използвате цялата ширина на сензора на фотоапарата за кинематографични резултати, които изглеждат превъзходно на вашия домашен телевизор. Или преминете в режим Full HD за достъп до по-бързи скорости на кадрите, включително 50/60 p, или изберете режим на висока кадрова честота със 100/120 fps – идеален за супервисока кадрова честота.

Възможно е също така да снимате към външно записващо устройство, като използвате HDMI изхода на фотоапарата.

sample beach volleyball

Музиката, която вашите видеозаписи заслужават

Запишете аудио, което звучи толкова добре, колкото добре изглеждат вашите видеозаписи. Задайте нивото на запис автоматично или ръчно и използвайте външната връзка за микрофон, за да записвате аудио, докато снимате.

Вижте движение в един различен свят

Освен че заснемате движещи се обекти с висока кадрова честота със 120 fps, е възможно и да заснемете видеозаписи в 4K с ускорено видео, които разкриват движение в по-бавен времеви мащаб. Настройте фотоапарата си, определете интервала между снимките и броя кадри, които трябва да се запишат, след което се върнете малко по-късно, за да видите превъзходния 4K запис, който EOS M6 Mark II е създал.

Може да харесате още
Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Превъзходни изображения, денем или нощем