In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

По-бързо от едно мигване

EOS M6 Mark II е бърз и с изключителна производителност, способен да реагира бързо, когато видите творческа възможност, фокусира и прави снимка още преди да мигнете. Това е идеален фотоапарат за улична фотография, както и за ежедневието, а когато се стремите да уловите решаващия момент, скоростта е от основно значение.

Високоскоростна серия от снимки и Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II може да заснема 32,5 мегапикселови изображения с до 14 кадъра в секунда с непрекъснато автоматично фокусиране. Следвайте движещи се обекти около кадъра и направете серия от изключително прецизни и детайлни изображения в подходящия момент. Голям буфер и поддръжка на карта UHS-II позволяват 54 кадъра в JPEG формат и 23 кадъра в RAW формат или 36 в CRAW формат.

Функциите за разпознаване на лица и проследяване на очи могат да направят вашите портрети ясни, а решението къде точно да фокусирате в кадъра се улеснява чрез натискането на сензорния екран на фотоапарата на една от всичките 5481 позиции за автоматично фокусиране. Можете да използвате бутона за включване на AF отзад на фотоапарата за фокусиране със заден бутон, да докоснете и плъзнете AF, като използвате опционалния EVF-DC2, а пикът на фокуса помага да постигнете изключителна рязкост, когато фокусирате ръчно.

Може да харесате още
Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Превъзходни изображения, денем или нощем

sample basketball

Заснемане на серия от снимки в RAW формат при 30 fps

Снимайте 18-мегапикселови* файлове в RAW формат с невероятните 30 кадъра в секунда и с непрекъснато фокусиране. Технологията за предварително заснемане непрекъснато улавя 0,5 секунди на действие, преди напълно да натиснете бутона за освобождаване на затвора, така че винаги ще получавате този специален момент и ще имате гъвкавостта на файл в RAW формат.

sample basketball

* 75% от зона на изображение