СТАТИЯ

Canon EOS 90D: Гъвкавост

EOS 90D Versatility Article

Интуитивен DSLR дизайн

EOS 90D е резултат от години усъвършенстване на дизайна на фотоапарата – процес на непрекъснати подобрения, който доведе до фотоапарат, който се чувства естествено от момента, в който го вземете. Ще забележите малките детайли, като например двойни циферблати на мултиконтролера, които ви позволяват да регулирате фокусирането по време на снимане, както и персонализираните режими и бутони за управление за снимане.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Погледнете широко на нещата

Разбира се, като DSLR, EOS 90D разполага с интелигентен оптичен визьор, който ви позволява да проследявате движещи се обекти прецизно, като птици в полет, и да избере подходящ момент за вашите снимки до съвършенство. Информацията се припокрива в този изглед в реално време, като ви информира за всеки аспект от работата на фотоапарата.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

С капацитет на батерията за цял ден

Голяма батерия осигурява 1300 снимки с едно зареждане*, така че можете да продължите да снимате по-дълго, когато сте навън. Ръкохватка с батерии позволява използването на втора батерия, удвоявайки времето на снимане между зарежданията и подобрявайки управлението при вертикално снимане.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

Класическият DSLR дизайн на EOS 90D, със своята изваяна ръкохватка, се чувства балансирано и комфортно при снимане с дълги или къси обективи, като допълнително повишава чара на този фотоапарат за фотографите на дивата природа и спорта.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright/60 знака. всички езици

Вградена безжична връзка

EOS 90D разполага с Bluetooth и Wi-Fi, което позволява не само бързо и лесно споделяне на изображения чрез смарт устройство, работещо с приложението Canon Camera Connect*, но и дистанционно управление на фотоапарата. Вижте какво вижда фотоапаратът на екрана на вашето устройство, коригирайте настройките, променете режимите и правете снимки, без да сте до фотоапарата си. Чудесен начин да снимате животните в дивата природа отблизо, без да ги изплашите. Изображенията също могат да се синхронизират с вашето смарт устройство или настолен компютър/Mac, когато сте у дома.

EOS 90D може също така да бъде отдалечено свързан към вашия настолен компютър или Mac с предоставения софтуер EOS Utility – чудесен начин за снимане в студиото.


< Обратно към общия преглед на EOS 90D

Може да харесате още...