СТАТИЯ

Canon EOS 90D: Качество на изображението

EOS 90D Black Throated Diver

Качество на изображението, което ще ви изуми

32,5-мегапикселов APS-C CMOS сензор работи ръка за ръка с нашия специализиран DIGIC 8 процесор за изображения, за да предостави фантастично качество на изображението – яснотата, тоналността и цветовете са в изобилие, докато шумът при условия на слаба осветеност се поддържа до абсолютен минимум. Чувствителността се разширява до ISO 25 600 за снимане без статив при тъмни условия, докато широк динамичен диапазон позволява запазването на детайлите в ярки светлини и тъмни сенки.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Идеалната комбинация от производителност и преносимост

Уловете изящен детайл с 32,5-мегапикселов CMOS сензор, проектиран и произведен ексклузивно от Canon. Форматът му APS-C е достатъчно голям за контрол на дълбочината на полето, но достатъчно малък, за да позволи на EOS 90D – и неговите обективи – да бъдат преносими и перфектно балансирани.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100% изрязване

Оптимизирано качество на изображението

Обработката на изображението в камерата ви позволява да се възползвате до последната капка от качеството на картината. Нашата технология за цифров оптимизатор на обектив (DLO) може да бъде приложена по време на заснемане, така че всеки кадър да е адаптиран към характеристиките на обектива. Резултатът? Изображенията са чисти и изпълнени с детайли – направо от фотоапарата.

RAW файловете могат да се обработват в JPEG изображения във фотоапарата благодарение на вътрешната RAW обработка и можете да настройвате фино изображенията си с „Творческа помощ“. Процесорът DIGIC 8 позволява да се правят корекции на изображенията и да се създават множество версии на една и съща снимка, всяка с различен вид и усещане.


< Обратно към общия преглед на EOS 90D

Може да харесате още...