РЕШЕНИЯ

НАВИГАТОР ЗА КОНФИГУРИРАНЕ НА СИГУРНОСТТА

Създайте сигурна екосистема за печат и сканиране с безплатния, лесен за използване навигатор за конфигуриране на сигурността на Canon. Получете препоръчителните настройки за сигурност за вашата индивидуална среда и подсигурете ИТ защитите си.
Security Settings Navigator_3

ПРЕГЛЕД

Решение за сигурност, вградено във вашето устройство Canon

Навигаторът за конфигуриране на сигурността използва технология, вградена във вашето устройство Canon, комбинирана с вашите собствени познания, за да приложи лесно подходящите настройки за сигурност за вашата среда.

Навигаторът за конфигуриране на сигурността помага да защитите бизнеса си

Устройствата за печат, свързани към мрежа, представляват риск за сигурността. Устройствата на Canon включват най-новите функции и функционалности за сигурност, които помагат за намаляване на тези рискове.

Като ги използвате като мерки за киберсигурност и ги прилагате с Навигатор за конфигуриране на сигурността, можете да защитите устройствата си, данните си и бизнеса си.

Предимствата на навигатора за конфигуриране на сигурността

Открийте как Навигаторът на конфигуриране на сигурността може да защити важните данни и инфраструктурата ви за печат.

Recommended Security Settings_EM

Поемете контрола върху настройките за сигурност на вашето устройство

В модерното работно място има все по-нарастваща нужда от технология за изцяло мрежов печат и сканиране, която трябва да бъде добре защитена.

За да направите това, трябва да се зададат множество настройки за сигурност на устройството, което отнема време и може също да изисква задълбочени познания за ИТ сигурността.

С помощта на навигатора за конфигуриране на сигурността на Canon това става лесно, няма нужда от познания в ИТ сферата, тъй като всички препоръчани настройки могат да се приложат с натискане на един бутон.

Защитете вашето устройство

Защитете устройствата си от външни и вътрешни заплахи. Задайте двустепенно удостоверяване и ограничаване на функциите на устройството като мерки за сигурност, базирани на устройството и на облака.

Защитете данните и документите си

Предотвратете потенциалното изтичане на информация. Поверителността на данните в мрежата ви може да бъде гарантирана с IPSec, филтриране на портове и поддръжка на TLS 1.3 и WPA3.

Security Settings Navigator_1

Защитете мрежата си

Защитете мрежата си от заплахи от зловреден софтуер.

Функция за проверка на системата при стартиране, поддържаща Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) с автоматично възстановяване на системата, поддръжка на SIEM и McAfee Embedded Control анализират устройството в реално време за откриване и предотвратяване на външни атаки.

Поддържайте регулаторно съответствие и защитете репутацията си

Спазвайте разпоредбите за данни, за да избегнете глоби и увреждане на вашата бизнес репутация. Повишете сигурността с лесния за използване навигатор за конфигуриране на сигурността или позволете на експертите на Canon да създадат индивидуално решение за вашата уникална бизнес среда.

Security Settings Navigator_16
Security Settings Navigator_video-thumbnail_02

Насоки

Навигатор за конфигуриране на сигурността

След като отговорите на четири въпроса, Навигаторът за конфигуриране на сигурността ще ви предостави препоръчителните настройки за сигурност и стъпките за тяхното конфигуриране. Гледайте видеото с инструкции, за да научите повече.

Изтеглете съдържанието

Вижте нашия флаер, обясняващ предимствата на Навигатора за конфигуриране на сигурността, и научете как да задавате настройки за сигурност с инструмента.

Онлайн ръководство

Влезте в сайта на онлайн ръководството на Canon, като използвате връзката по-долу. Можете да намерите Навигатора за конфигуриране на сигурността под „Информация за сигурност“ на страницата с ръководство за вашето устройство.

Security Settings Navigator_QR code

Свързани продукти и решения

Открийте други продукти, услуги и софтуерни решения, които могат да помогнат на организацията ви да стане по-продуктивна.

Вижте по-подробно

Прочетете повече за това как Canon може да ви помогне да подсилите сигурността в офиса.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Желаете ли да научите повече за настройките за сигурност
Навигатор за сигурност или друго решение от Canon?