eos6d

Кой тип видеоустройство е най-добър за Вашите филми?

Открийте устройството за записване на филми, най-добре изразяващо страстта Ви за творческо разказване на истории.

Качество и избор

Можете да заснемете филми с превъзходно качество с фотоапаратите или видеокамерите на Canon. Изследваме ключовите предимства на различните възможности, за да можете да изберете идеалното за Вас устройство.

eos 80d

LEGRIA

Семейни и професионални "всичко в едно" специализирани записващи устройства.

legria hf g40 right side

Предназначени за правене на филми

Компактните видеокамери LEGRIA предлагат „всичко в едно“ решение за семейства или експерти. Те са предназначени специфично за записване на филмови кадри и включват характеристики като комфортни ръкохватки, стабилизиране на образа за гладки резултати, екрани с променлив ъгъл и висококачествени вградени микрофони.

lifestyle mike boyd

Дълго време на запис

Колко дълго време на запис Ви трябва? Гамата LEGRIA предлага много дълги времена за запис и е Вашият най-добър избор за заснемане на спортни събития, театър, концерти и т.н. Нашата гами EOS, IXUS и PowerShot са идеални за творческо заснемане на кратки кадри.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

DSLR и без огледало

Фотоапаратите EOS със сменяеми обективи, предлагащи най-голям творчески контрол.

eos 80d

Творчески контрол

Можете да се радвате на по-голям контрол върху изгледа на Вашите филми с помощта на EOS DSLR или един от нашите изключително преносими фотоапарати без огледало благодарение на огромния избор от сменяеми обективи и техните големи APS-C или Full Frame сензори. Изберете правилния обектив, за да подсилите красивата кинематографска малка дълбочина на рязкост.

m6 lifestyle

Висококачествени снимки

Фотоапаратите EOS предлагат превъзходно качество на образа, независимо дали правите снимки или видео. Просто трябва да изберете размера на корпуса, подхождащ Ви най-добре – без огледало, изключително преносим EOS или DSLR EOS в пълен размер с комфортно управление.

eos 80d tech

PowerShot и IXUS

Компактни обективи с фиксирано увеличение, лесни за носене, където и да сте.

powershot g7 x mark ii frt

Страхотни функции за видео и снимки

Компактните фотоапарати PowerShot SX и IXUS на Canon са лесни за ползване и са предназначени да се побират лесно в чантата или джоба Ви – идеални за снимане на филми в движение. Освен многото функции, които те предлагат за страхотни за снимки, като голямо приближение, те са страхотни и за филми.

powershot g3 x sample

Преносима сила за влогове

Нашите джобни фотоапарати от серия PowerShot G със сензори тип 1.0 или по-големи Ви позволяват да снимате в превъзходно качество с малка дълбочина на рязкост. PowerShot G7 X Mark II включва също екран за обръщане за лесно записване от различни ъгли, което го прави страхотна опция за влогърите.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Нуждаете се от още помощ?

Научете повече за видеокамерите от серия LEGRIA HF-G и разликите между заснемане на филми в 4K или HD.