LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K и FULL HD видеокамери за видеоентусиасти

Създавайте изключителни филми, изразяващи страстта Ви за разказване на истории, с усъвършенстваната гама LEGRIA HF G.

Съвършено качество и креативност

Гамата LEGRIA HF G предлага усъвършенствана технология и обширно творческо управление в ръчната, лесна за употреба видеокамера, идеална за влогъри, потребители на Youtube, документалисти и творци на независимо кино.

Подобрена технология

Заснемете невероятно гладко и "живо" видео дори при проблемна светлина с функции като сензор тип 1.0 4K CMOS или HD CMOS PRO, вграден ND филтър, 5-осова стабилизация на образа с усилен IS и широк DR.

Advanced technology

Удобно и творческо заснемане

Насладете се на преносимо и лесно снимане с професионален балансьор на вариообектива, накланящ се визьор и интуитивен сензорен екран. Използвайте функционалните бутони и скала с персонализиране, за да поемете управлението, да ускорите работата и да свържете микрофон и слушалки за висококачествен звук.

Comfortable creative shooting

4k или Full HD?

Открийте предимствата на записването в 4K или Full HD – от разделителна способност до съхранение на данни, редактиране и възпроизвеждане, така че да можете да изберете точното устройство за всичките Ви творчески проекти както сега, така и за в бъдеще.

Прочетете повече

4k or Full HD?

Кой фотоапарат на Canon е най-добър за видео потребностите Ви

Не сте сигурни кой тип устройство на Canon е най-добро за Вас? Сравнете ползите при заснемане на филми с видеокамера LEGRIA, фотоапарат със сменяем обектив EOS или един от нашите компактни фотоапарати.

Прочетете повече

Which Canon camera is best for your video needs

Не сте намерили това, което търсите?

  • Canon
  • Видеокамери от серия LEGRIA HF G