LEGRIA 4K and HD camcorders for video enthusiasts
alt text goes here

LEGRIA 4K И HD ВИДЕОКАМЕРИ ЗА ВИДЕОЕНТУСИАСТИ

Записвайте изключително видео, което изразява вашата страст, чрез усъвършенстваната гама LEGRIA HF G.

Съвършено качество и креативност

Гамата LEGRIA HF G е оборудвана с оптика с отлично качество, сензор 4K CMOS или HD CMOS PRO тип 1.0, интелигентно оптично стабилизиране на образа и разширени ръчни контроли в компактно и лесно за използване тяло.

Сензори с висока производителност

Сензор 4K CMOS или HD CMOS PRO тип 1.0 осигурява невероятно качество на образа с реалистично пресъздаване на цветовете дори при слаба светлина. Той осигурява широк динамичен диапазон, за да можете да снимате фини детайли независимо от нивото на осветеност на сцената.

High Performance Sensors

Интелигентно оптично стабилизиране на образа

Записвайте ясно и детайлно видео – дори когато снимате без статив или в движение – с режимите за усилен и динамичен оптичен стабилизатор на образа. Интелигентната система за стабилизиране на образа избира правилните настройки измежду 4 режима, за да компенсира заклащането и да предотврати размазването на образа.

Intelligent Optical Image Stabilisation

Пълен ръчен контрол

Наслаждавайте се на пълна творческа свобода. Управлявайте фокуса интуитивно чрез пръстена на обектива и задавайте ръчно настройки за експонация, отвор на диафрагмата, скорост на затвора и усилване чрез сензорния екран и персонализируемия селектор.

Full Manual control

Не сте намерили това, което търсите?