РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

Предупреждение за измамна поддръжка

Когато имате нужда от поддръжка за вашия продукт на Canon, винаги се обръщайте към официалния център за поддръжка на Canon за експертна поддръжка във вашата държава.
СВЪРЗВАНЕ С ЦЕНТЪРА ЗА ПОДДРЪЖКА

Canon предоставя експертна поддръжка.

Възможно е да има случаи, при които трета страна, която предлага поддръжка на продукти на Canon, изглежда достоверна. Винаги е добра идея да бъдете бдителни и да обръщате повече внимание. Такива уебсайтове не са свързани с Canon и Canon не одобрява техните услуги.

Официалните сайтове на Canon, предлагащи поддръжка, са лесни за разпознаване. Всички сайтове за поддръжка на Canon в Европа имат сходно име на домейна: https://www.canon.xx/support/, а крайните символи се променят в зависимост от държавата. Например: https://www.canon.fr/support/ или https://www.canon.co.uk/support/.

Canon Camera

Обслужване и ремонт на продукти

Експертни услуги, които да поддържат перфектната работа на оборудването ви. Можете да поддържате върхова производителност на оборудването си, да увеличите възможностите му да предава истории или да го ремонтирате с експертното обслужване и ремонт на продукти на Canon.

Имате съмнения относно сайт или желаете да докладвате за измамна поддръжка?

Може да се заинтересувате също и от