Предупреждение за измамни пазари

До нас достигна информация, че на няколко уебсайта се предлагат намалени продукти на Canon на цени, които са по-ниски с 90 % или повече. Дизайнът на тези уебсайтове имитира вида на официалния ни Canon Store и смятаме, че те не са законни, а единствената им цел е да объркат и заблудят клиентите ни, така че те да споделят своите лични и финансови данни. Съветваме клиентите си да бъдат внимателни, когато пазаруват онлайн от Canon и други търговци на дребно.

С цел разпознаване на официалния онлайн магазин на Canon всички магазини на Canon в Европа имат сходно име на домейна: https://store.canon.xx

Последните символи са различни според държавата. Например: https://store.canon.fr и https://store.canon.co.uk.

Имате съмнения относно сайт или желаете да докладвате за измамни пазари? Свържете се сега

Може да се заинтересувате също и от:

Fraudulent Service Warning

Предупреждение за измамна поддръжка

Когато имате нужда от поддръжка за вашия продукт на Canon, винаги се обръщайте към официалния център за поддръжка на Canon за експертна поддръжка във вашата държава.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Правни изисквания и съответствие

Спазваме съответните закони и разпоредби във всички държави, в които упражняваме дейност. Разберете повече за нашето съответствие и правни становища, позиции и насоки тук.

Fraudulent stores -Counterfeit

Фалшифициране

Фалшиви продукти на Canon се разпознават по-трудно, отколкото си мислите. И са по-вредни, отколкото си мислите. Разберете как да ги разпознавате.