multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Множество конфигурации

Нов дизайн Cinema EOS, който разполага с интуитивно управление и вградена поставка за закрепване на допълнителни професионални аксесоари, позволяващи множество конфигурации, които да подхождат на нужното заснемане.

Основна кинокамера

Кинокамера в пълен размер както за студийни и ръчни конфигурации с вградена поставка за лесно добавяне на аксесоари и баланс.

primary-cinema-camera

EF или PL системи за монтиране

Огромна гама обективи Canon EF (както кино/киносерво, така и фото обективи) и възможност за употреба на PL обективи с поддръжка на Cooke/i (с предложена услуга за смяна).

Вижте още

ef-pl-lens-mount

Конфигурация за излъчване

Допълнителните адаптери за монтиране B4 (MO-4E и MO-4P) за EF и PL системи за монтиране заедно с 12-щифтовия конектор на обектива позволяват излъчването от 2/3" сервообективи да се захранва и управлява чрез камерата.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Професионален Full HD визьор

EVF-V70 е забележителен Full HD OLED визьор, който предлага помощ при преглед, неправилни цветни характеристики и симулиран HDR изглед.

Потребителски интерфейс с бърз достъп

Лесен за ползване контролен панел с шест бутона, с интуитивен и познат интерфейс, позволяващ бърз достъп до често използвани функции на камерата.

Quick access user interface

Контролен панел на асистент за снимане

Допълнителното устройство за дистанционно управление OU-700 възпроизвежда потребителския интерфейс за бърз достъп, като позволява асистентите за снимане да променят настройките от дясната страна на камерата или на разстояние до 10 m чрез удължаващия кабел.

Camera assistant control panel

Изходи за зареждане на аксесоари

Захранвайте важни аксесоари за камерата с 12 V и 24 V зареждащи изхода, разположени отпред на камерата.

Accessory power outputs

Разгледайте други предимства