СОФТУЕР И ПЛЪГИН

Софтуер и плъгин за EOS VR СИСТЕМА

Открийте как да създавате потапящо триизмерно съдържание с помощта на съвместим пълнокадров EOS фотоапарат и RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE обектив, като същевременно се възползвате от по-прост и по-ефективен работен процес със СИСТЕМАТА EOS VR.
EOS VR Utility

Софтуер и плъгин за EOS VR СИСТЕМА

EOS VR Utility

Това, което някога беше сложен процес на подравняване, синхронизиране и присъединяване с множество фотоапарати/файлови системи, сега е безкрайно по-лесно благодарение на EOS VR Utility1 на Canon, което прави конвертирането на стереоскопичните кадри и снимки за редактиране и възпроизвеждане много по-ефективен процес.
EOS VR Utility

Равноъгълно преобразуване

За да се възприемат правилно 180° VR кадри или неподвижно изображение чрез VR очила, трябва да се смени редът на изображенията на лявото и дясното око и да се извърши равноъгълно конвертиране на двете кръгови изображения „рибешко око“. Това равноъгълно конвертиране изисква използването на EOS VR Utility на Canon, за да коригира двете кръгови изображения „рибешко око“ в две „квадратни“ изображения (стандартен формат за файлове с 180° VR изображения), които са готови за гледане на VR очила или редактиране в съвместимо софтуерно приложение или система NLE. Поле за отметка в EOS VR Utility позволява на потребителите да превключват между преобразувани и непреобразувани изгледи.

Основно редактиране

Визуализирайте и възпроизведете файл на видеоклип, като същевременно маркирате желаните входни и изходни точки за експортиране.

EOS VR Utility
EOS VR Utility

Множество опции за експортиране

Файловете на видеоклипове могат да бъдат експортирани в различни разделителни способности и професионални кодеци, включително файлове DPX и ProRes, които са готови за редактиране и класиране в съвместимо приложение NLE, като Adobe Premiere Pro. Изображенията се експортират като JPEG.

EOS VR плъгин за Adobe Premiere Pro

Новият EOS VR плъгин за Adobe Premiere Pro1 дава възможност на създателите на съдържание да конвертират и редактират директно от своето приложение NLE и да изпълняват специализирани задачи като класиране и редактиране.
Плъгин EOS VR Adobe Premiere Pro

Защо Premiere Pro?

Premiere Pro на Adobe е водещото в индустрията приложение за създаване на богато и потапящо VR съдържание. EOS VR плъгин на Canon за Adobe Premiere Pro ви позволява автоматично да извършвате равноъгълно конвертиране, като същевременно безпроблемно импортирате вашите Canon VR файлове в една проста стъпка. След това конвертираните файлове могат просто да бъдат добавени към вашата времева линия и да бъдат редактирани и класифицирани по обичайния начин, готови за окончателно експортиране и разпространение.

Абонирайте се и получете повече

Всички потребители могат да се насладят на безплатен пробен период и да извършват преобразуване на неподвижни изображения и видеоклипове, по-кратки от две минути. Въпреки това, когато експортирате видеоклипове с продължителност от две минути или повече с EOS VR Utility или импортирате с EOS VR плъгин за Adobe Premiere Pro, се изисква платен абонамент. Като се абонирате за EOS VR Utility и EOS VR плъгин за абонаментна услуга Adobe Premiere Pro, можете да отключите по-усъвършенстваните и професионални функции на приложенията, като например:

 • Конвертиране на видеоклипове, по-дълги от две минути
 • Експортиране на висококачествени DPX/Pro Res видеоклипове

EOS VR Utility

Свързани продукти

 • Система Cinema EOS

  EOS R5 C

  Заснемайте спиращо дъха 8K видео и 45MP снимки с нашата най-малка камера Cinema EOS, която е готова за всичко.
 • Безогледални фотоапарати

  EOS R5

  Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на EOS R5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.
 • RF VR обектив

  Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Заснемете света в зашеметяваща виртуална реалност с този новаторски обектив от серия L, създаден да направи вашето VR пътешествие възможно най-безпроблемно.
 1. EOS VR Utility и EOS VR плъгин за Adobe Premiere Pro са необходими за извършване на равноъгълно превключване на записани 180° VR изображения от съвместим фотоапарат на Canon. Може да се изисква платена абонаментна услуга за достъп до всички по-висши функции и експортиране на кодеци.
 2. Може да изисква най-новата актуализация на фърмуера за съвместимост с VR

  МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: ТОЗИ СОФТУЕР НА VR СИСТЕМАТА МОЖЕ ДА СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ТЪРГОВСКИЯ ПРОДУКТ.