Интелигентно отпечатване от всяко устройство

Вдъхновете креативността си. С възможността да отпечатвате невероятни снимки от всяко едно устройство, разпечатките ви ще впечатлят всички благодарение на нашата система с 6 мастила. Създадени за качество и скорост, насладете се на лесно свързване към смарт устройства и облака чрез интуитивни сензорни бутони.

Емили и фенакистископа

Насладете се на бързи разпечатки с първокласно качество

Насладете се на отпечатване на снимки с първокласно качество само за секунди. Насладете се на нашите най-добри резултати с до 9600 dpi резолюция на разпечатките, които ще показвате с гордост. Изразете снимките си в красиви и богати цветове или в черно-бяло с помощта на технологията FINE на Canon

Вашият творчески процес

“Помага ми да бъда заобиколена от изображения, които намирам за вдъхновяващи, да ги разпечатвам, да ги залепям около мен и да споделям направеното” (Емили, Vine Artist)
Серията PIXMA MG7700 ви помага да черпите вдъхновение от изображенията си, независимо от това къде се съхраняват те. Използвайте своя фотоапарат, смарт устройства или дори облака, за да отпечатвате своите изображения във високо качество и да бъдете креативни.

Разпечатки с високо качество с нови мастила от Canon

С помощта на нашата система с 6 отделни мастила отпечатвайте снимки във формат 10 x 15 cm, без бели полета, само за 21 секунди, които ще вдъхнат живот на вашите изображения. Създадена за удобство, трябва само да смените цвета, който свършва.
С подобрената технология за цветен печат, включваща сиво мастило за идеални черно-бели изображения и специално пигментно черно за ясен текст, можете да сте сигурни, че ще впечатлите с разпечатката си.

Безпроблемна връзка от устройство към принтер

Когато можете да отпечатвате от всяко едно устройство, създаването на вашия проект не може да бъде по-лесно. С помощта на приложението Canon PRINT можете безпроблемно да сканирате и отпечатвате с използване на таблет или мобилно устройство. Вграденият Wi-Fi Direct® режим създава ad hoc безжична мрежа и улеснява сдвояването на принтера с вашето смарт устройство

Нека печатът стане част от във вашия живот

Нека печатът стане част от във вашия живот

Можете да отпечатате с лекота всичко, което сканирате или намерите онлайн.

Изтеглете приложението Canon PRINT и безпроблемно отпечатвайте и сканирайте изображения от вашето устройство или такива, които сте намерили онлайн. С помощта на смартфони и таблети можете да получите директен достъп до облачни услуги и да проверявате състоянието на принтера, ръководството за употреба или нивата на мастилото в реално време.

NFC комуникация

NFC комуникация

Независимо какво устройство използвате, свързването към вашия принтер трябва да бъде лесно и ние сме се погрижили за това. Можете да се свържете с вашия принтер бързо и лесно чрез NFC с помощта на съвместими с NFC устройства. Просто изтеглете приложението Canon PRINT, доближете вашето съвместимо с NFC устройство до принтера и сте готови.

Безжичен PictBridge

Безжичен PictBridge

Спестете време с възможността да заснемате изображения чрез вашия фотоапарат и да ги отпечатвате в невероятно качество без необходимостта от компютър. С помощта на безжична технология просто изпратете изображението за печат направо от вашия фотоапарат.

Отпечатвайте и сканирайте безпроблемно направо от облака

Вдъхнете живот на любимите си онлайн снимки

Един универсален принтер за улесняване на вашите проекти.
С приложението Canon PRINT можете да отпечатвате от всяко място, което ви вдъхновява. Независимо дали е Facebook, Instagram или вашата облачна платформа, намерете файловете чрез мобилно устройство или направо чрез принтера и направете копие за секунди.

Интуитивен сензорен екран на Canon

Лесен достъп до всичките ви облачни платформи

Създадени за вас. Достъп до вашите облачни платформи от нашия интуитивен сензорен панел с едно докосване.
С помощта на 8,8 cm сензорен екран намерете бързо най-добрите си снимки, разгледайте ги и ги разпечатайте безпроблемно направо от екрана на принтера.

Спецификации

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Опционни патрони с голям капацитет

Опционни патрони с голям капацитет

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Печат от и сканиране към облака

Печат от и сканиране към облака

Приложение Canon PRINT Inkjet/SELPY

Приложение Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Лесен за използване сензорен панел

Лесен за използване сензорен панел

Голям сензорен дисплей

Голям сензорен дисплей

Бързо свързване с поддръжка на NFC

Бързо свързване с поддръжка на NFC

Вижте пълните спецификации

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Модели в тази серия*

  • PIXMA MG7750 – черно
  • PIXMA MG7751 – бяло
  • PIXMA MG7752 – червено
  • PIXMA MG7753 – златисто

* някои цветове са налични само в определени магазини

Аксесоари

Може да харесате още...

Разгледайте гамата домашни фотопринтери и многофункционални устройства PIXMA, за да намерите най-подходящия за вас принтер.

MG3650

Свързвайте се лесно със смарт устройства и облака с помощта на това компактно Wi-Fi многофункционално устройство. Насладете се на бърз и висококачествен печат, копиране и сканиране с 2-странен печат и опционни XL патрони с мастило.

Серия MG5700

Лесно отпечатване и сканиране чрез смарт устройства и облака. Забавлявайте се, докато сканирате красиви изображения и документи с това универсално и лесно за използване многофункционално устройство с 5 мастила.

Серия MG6800

Това високопроизводително многофункционално устройство с 5 мастила предлага Wi-Fi връзка и сензорен екран, което ви дава възможност за лесно отпечатване на документи и снимки директно от смарт устройства, както и достъп до облачни услуги за съхранение.