Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Насладете се на възможността да изразите фотографската си страст чрез невероятни разпечатки. Свързвайте се лесно директно към смарт устройства и облака и се насладете на интуитивно сензорно управление с това многофункционално устройство с 6 мастила от висок клас.

PIXMA MG7550 Extra

Ползи

 • Изразете страстта си. С това мощно многофункционално устройство можете да печатате, копирате и сканирате с лекота
 • Свържете се така, както желаете, благодарение на Wi-Fi, Ethernet и NFC комуникации
 • Възползвайте се от творческата свобода да печатате и сканирате от облачни услуги чрез PIXMA Cloud Link*
 • Пригответе се да печатате и сканирате без усилия чрез смарт устройства с NFC с използване на приложението PIXMA Touch & Print
 • Създавайте бързо висококачествени разпечатки, с които ще се гордеете

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG7550

Първокласен многофункционален фотопринтер


Разкрийте страстта си в разпечатка. Ще се гордеете със снимки, разпечатани от това стилно и компактно многофункционално устройство от висок клас. Проектирано да задоволи страстта ви към фотографията, то съчетава функции на печат, копиране и сканиране с изключително качество, усъвършенствана Wi-Fi, Ethernet и облачна свързаност. Можете да се насладите на бърз и лесен печат от всякъде – от настолни компютри, безжични фотоапарати LAN PictBridge, карти памет, облачни услуги и смарт устройства.

Изключителна производителност


Изразете себе си чрез красиви снимки с богати цветове и невероятен черно-бял печат. Принтерът PIXMA MG7550 използва технологиите, от които се нуждаете – за изключително детайлни разпечатки с професионално качество, с 6 отделни мастила, включително сиво и пигментно черно за ясен текст. В сърцето на принтера стои технологията FINE на Canon с мин. обем на капката мастило 1 pl и разделителна способност до 9600 dpi. Бърз печат – с ISO ESAT скорости от 15 ipm при черно-бял и 10 ipm при цветен печат разпечатвате снимка (10 x 15 cm) без бели полета за приблиз. 21 s.

Облачна свързаност


Свържете се директно към облака. Насладете се на свободата да отпечатвате от и да сканирате към интернет директно от екрана на принтера. Чрез подобрената функция PIXMA Cloud Link можете да отпечатвате снимки за секунди от Facebook, Twitter и онлайн фотоалбуми, да печатате/сканирате документи към облачни услуги, като например Google Drive, OneDrive и Dropbox, и дори да изпращате сканираните файлове/изображения директно по имейл – и то без да използвате компютър.*

Съвместимост със смартфони и таблети


Можете да управлявате принтера чрез смартфон. Просто изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions на Canon за смартфон или таблет. С това приложение имате директен достъп до облачни услуги. Можете дори да проверявате състоянието на принтера, ръководството на потребителя или текущите нива на мастилата през Wi-Fi или интернет. Поддържат се също Apple AirPrint и Google Cloud Print, за да допълнят възможностите ви за мобилна свързаност.

Лесно сензорно управление


Докоснете се до класата. Лесна и интуитивна работа със сензорно управление. Благодарение на цветния 8,8 cm сензорен екран можете бързо и лесно да работите с менютата, да избирате функции, да преглеждате изображения или да използвате облачни услуги.

Спестете от разходите за мастило


Отпуснете се и спестявайте. Благодарение на отделните патрони с мастило е нужно да смените само цвета, който се е изразходвал. Наред с това, можете да отпечатвате повече страници за по-малко пари чрез опционните XL мастила.

Бъдете креативни


Забавлявайте се, докато изследвате своята креативност с услугата Easy Photo Print+ (достъп чрез приложението PIXMA Printing Solutions). Можете лесно да оформяте и печатате поздравителни картички, фотоколажи и много други с тази уеббазирана услуга, като използвате изображение от своя таблет, настолен компютър или от облачни услуги.

Гъвкави функции


Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи. Благодарение на двете тави за хартия можете да зареждате едновременно обикновена и фотохартия, както и да оформяте и отпечатвате директно върху съвместими дискове (CD/DVD/BD).

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG7550, неговите функции и какво може да прави.

Only change the ink which runs out

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Print from and scan to the cloud

Печат от и сканиране към облака*

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Easy to use touch panel

Лесен за използване сензорен панел

Large touch screen display

Голям сензорен дисплей

PIXMA-Touch-Print

Бързо свързване с поддръжка на NFC

 • Многофункционален принтер – PIXMA MG7550
 • Конфигурационни патрони с мастило
 • Захранващ кабел
 • Инсталационен CD-ROM (CD диск само за Windows – Mac драйвери са достъпни онлайн)
 • Тава за печат върху CD
 • Ръководства и друга документация