Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Стилно и компактно многофункционално устройство с Wi-Fi за споделяне и използване навсякъде в дома. С бърз, висококачествен печат, копиране и сканиране, устройството поддържа също Google Cloud Print и Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Ползи

  • Компактно и стилно Wi-Fi многофункционално устройство: печат, копиране и сканиране у дома
  • Печатате и сканирате, използвайки смартфон или таблет, с помощта на приложението PIXMA Printing Solutions
  • Поддръжка на Google Cloud Print и Apple Air Print
  • Опционни XL патрони с мастило за постигане на повече разпечатки за по-малко
  • Разпечатки с превъзходно качество с до 4800dpi и патрони с FINE технология

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG3550

Компактно безжично многофункционално устройство


С Wi-Fi свързаност, това многофункционално устройство предлага лесен печат навсякъде в дома от компютри и мобилни устройства, докато стилната и компактна FastFront конструкция опростява зареждането на хартия и смяната на мастило – идеалният принтер, копир и скенер за ежедневна употреба.

Съвместимост със смартфони и таблети


Изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions на Canon, за да печатате от и сканирате към своя смартфон или таблет и да получите отдалечен достъп до различна информация за принтера, като например онлайн ръководството или текущите нива на мастилата. Поддържа се също Apple AirPrint. В допълнение автоматичното включване автоматично активира принтера, когато започнете да печатате.

Печатате практически от всяко място


Google Cloud Print свързва принтера ви директно с уеб, за да можете да отпечатвате документи Google Docs, имейли, снимки и прикачени PDF файлове практически от всяко място. Файловете се изпращат защитено по Интернет към принтера, независимо дали се намирате в същата стая с принтера или на друг континент.

Бърз, качествен печат


Система с FINE патрони с разделителна способност на печат до 4800dpi предоставя висока детайлност. С висока скорост на отпечатване на документи A4 от 9,9 ipm монохромно и 5,7 ipm цветно, устройството отпечатва също 10x15 cm снимка без бели полета за приблиз. 44 s Перфектен за бърз и качествен печат на документи и снимки в къщи.

Спестете от разходите за мастило и хартия


Отпечатвайте повече за по-малко. По-рентабилните XL FINE патрони осигуряват значително повече разпечатки от стандартните им еквиваленти, позволявайки по-дълги интервали от време между смените на мастилата - идеално, ако печатате много - и могат да ви предложат спестявания до 50% на страница. Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи.

Софтуер My Image Garden


Универсално софтуерно решение, чрез което откривате цялостното PIXMA преживяване с решения за организиране и печат на вашите снимки, сканиране и достъп до онлайн услуги. Усъвършенстваните функции, като разпознаване на лица, улесняват търсенето сред всички снимки в компютъра ви и откриването на тези, които искате.

Бъдете креативни с CREATIVE PARK PREMIUM


Тази онлайн услуга ви позволява да изтегляте и отпечатвате снимки, илюстрации и произведения на изкуството и ви позволява да създавате професионално изглеждащи поздравителни картички, календари и удивителни 3D хартиени макети.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG3550, неговите функции и какво може да прави.

Convenient and easy to replace

Удобно и лесно за смяна

High resolution photo printing

Фотопечат с висока резолюция

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

PIXMA Printing Solutions app

Приложение PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Turns on when you start printing

Включва се, когато започнете да печатате

  • Многофункционален принтер – PIXMA MG3550
  • FINE патрони
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM
  • Ръководства и друга документация