Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Лесно отпечатвайте, копирайте и сканирайте с това многофункционално устройство с Wi-Fi от всяко място в своя дом. С компактна FastFront конструкция и автоматичен двустранен печат, то също така поддържа и печат от смартфони и Apple AirPrint.

/Images/PIXMA_MG3250_feature_tcm135-944941.jpg

Ползи

  • Многофункционално устройство с Wi-Fi: печат, копиране и сканиране
  • Мобилен печат и поддръжка на Apple AirPrint
  • Лесен и ефективен уебпечат
  • Отпечатвайте повече с опционните XL патрони с мастило
  • Пестете хартия с автоматичен двустранен печат
  • Бързо отпечатване на документи и снимки
  • Софтуер My Image Garden
  • Автоматично включване и изключване

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG3250

Компактно безжично многофункционално устройство


С поддръжка на Wi-Fi комуникация, това многофункционално устройство предлага лесен печат от всяко място във вашия дом както от компютър, така и от мобилни устройства. Стилната и компактна FastFront конструкция опростява зареждането на хартия и смяната на мастило. Това е идеалният принтер, копир и скенер за търсещите всекидневна функционалност.

Съвместимост със смартфони и таблети


Приложението Easy-PhotoPrint на Canon предоставя гъвкавостта за печат от или дори сканиране към вашите мобилни устройства от всяка точка в дома. Чрез Apple AirPrint можете да отпечатвате снимки, имейли, уебстраници и други документи директно от своя iPhone, iPad и iPod touch.

Отпечатвайте повече за по-малко.


С патроните XL FINE с допълнителен капацитет времето между смяна на патроните е по-дълго. Те осигуряват значително повече разпечатки, отколкото стандартните им еквиваленти. Наред с това, патроните XL са по-рентабилни и ви позволяват да спестите до 50% на страница – идеално, ако отпечатвате често.

Пестете хартия


Автоматичният двустранен печат предоставя автоматично отпечатване от двете страни на листа, което пести хартия и осигурява професионални документи. За интелигентен уебпечат, използвайте плъгина Easy-WebPrint EX и отпечатвайте само това, от което се нуждаете. Той улеснява изрязването на информация от уебстраници и комбиниране на "изрезките" в една страница за ефективен печат.

Бърз и качествен печат


Технологията на FINE патроните предоставя страхотна детайлност, комбинирана с висока скорост. Отпечатвайте бързо качествени документи и снимки с A4 ISO ESAT скорост от 9,2ipm монохромно/5,0ipm цветно и отпечатвайте снимки без бели полета с размери 10x15 cm за около 44 s. Копирайте цветен документ A4 за около 20 s.

Софтуер My Image Garden


Един панел с инструменти, който предоставя лесен печат на снимки, сканиране и достъп до онлайн услуги като CREATIVE PARK PREMIUM. Със своите функции за организиране на снимки, включващи разпознаване на лица, софтуерът ще търси снимки във вашия компютър, дори и тези, които отдавна сте забравили, и ще ги комбинира със страхотно оформление за печат. Той също така улеснява сканирането към облачно базирани услуги и създаването на PDF файлове.

Отпечатвайте директно от Facebook


Приложението Print Your Days ви позволява да отпечатвате своите снимки, както и снимките на своите приятели директно от Facebook. Прилагайте различни ефекти или създавайте страхотни колажи от до пет снимки на страница, като използвате някой от многото налични фонове.

Пестете енергия


Понижете консумацията на електроенергия чрез функцията за автоматично изключване, която изключва принтера, ако той не е бил използван за определен период от време. След това функцията за автоматично включване го активира, когато започнете да отпечатвате.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG3250, неговите функции и какво може да прави.

Convenient and easy to replace

Удобно и лесно за смяна

Micro ink droplets for precise print

Микрокапки мастило за прецизен печат

High resolution photo printing

Фотопечат с висока резолюция

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Compact design and easy operation

Компактна конструкция и лесно използване

Print images from your movies

Отпечатване на изображения от видео

Smart web printing

Интелигентен уебпечат

High resolution scanning

Сканиране с висока резолюция

Facebook photo printing

Печат на снимки от Facebook

One-stop creative software

Универсален креативен софтуер