Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Опознайте безжичния свят с това компактно многофункционално устройство с Wi-Fi възможности на достъпна цена, което ви позволява да отпечатвате лесно чрез своя смартфон, таблет, фотоапарат или от облачни услуги. Просто се свържете, копирайте, печатайте и сканирайте.

PIXMA MG2950

Ползи

  • Работете безжично. С това висококачествено многофункционално устройство с Wi-Fi се свързвате, печатате, копирате и сканирате без усилия така, както желаете
  • Пресъздайте детайлите с бързи и висококачествени разпечатки с помощта на технологията с патрони FINE
  • Пригответе се да печатате и сканирате без усилия чрез смарт устройства с приложението Canon PRINT
  • Възползвайте се от творческата свобода да печатате от облачни услуги чрез PIXMA Cloud Link
  • Отпечатвайте повече за по-малко пари с опционните XL патрони с мастило

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG2950

Компактно многофункционално устройство за офиса с Wi-Fi възможности


Използвайте Wi-Fi комуникация. Можете да използвате и споделяте това многофункционално устройство безжично у дома или да го използвате дистанционно чрез мобилни устройства, така че всеки да може да се наслади на висококачествени резултати. Идеално е за ежедневен печат, сканиране и копиране и поддържа Wireless LAN PictBridge, така че можете лесно да печатате снимки директно от съвместими безжични фотоапарати. С компактната си и стилна конструкция, устройството спестява пространство, а вие можете лесно да зареждате хартия и да сменяте мастило.

Спестете от разходите за мастило


Отпечатвайте повече за по-малко пари. Опционните XL FINE патрони позволяват да отпечатвате значително повече страници, без да се налага често да сменяте мастилото. Можете да спестите до 30% на страница в сравнение със стандартните патрони.

Бърз, качествен печат


Можете да разчитате на страхотна детайлност. Без значение какво печатате или копирате системата с патрони FINE с разделителна способност на печат до 4800 dpi осигурява наситени цветове и ясен текст. Бърз печат – с ISO ESAT скорости от 8 ipm черно-бяло и 4 ipm цветно.

Облачна свързаност


Насладете се на свободата да печатате от облака. Можете да използвате своя смартфон или таблет, за да печатате снимки за секунди от Facebook, Twitter и онлайн албуми. Благодарение на усъвършенстваната функция PIXMA Cloud Link имате достъп и можете да отпечатвате документи от GoogleDrive.

Съвместимост със смартфони и таблети


Можете да управлявате принтера чрез смартфон. Просто изтеглете приложението Canon PRINT за вашия смартфон или таблет. С това приложение можете да извършвате директен достъп до и да отпечатвате от облачни услуги. Можете дори да проверявате състоянието на принтера, ръководството на потребителя или текущите нива на мастилата през Wi-Fi или интернет. Поддържа се също Google Cloud Print, за да допълни възможностите ви за мобилна свързаност.

Бъдете креативни


Забавлявайте се, докато изследвате своята креативност. С помощта на Easy Photo Print+ (достъп чрез приложението Canon PRINT) можете лесно да създавате и печатате поздравителни картички, фотоколажи и много други с тази уеббазирана услуга, като използвате изображения от вашия таблет, настолен компютър или от облачни услуги.

Интелигентно стартиране


Без чакане с това многофункционално устройство. То е готово, когато и вие сте готови. Устройството се включва автоматично, когато изпратите документ за печат. Също така, ако не се използва за определено време, устройството се изключва, за да пести енергия. Наред с това, благодарение на тихия режим устройството не ви притеснява, докато печата.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG2950, неговите функции и какво може да прави.

Convenient and easy to replace

Удобно и лесно за смяна

High resolution photo printing

Фотопечат с висока резолюция

Micro ink droplets for precise print

Микрокапки мастило за прецизен печат

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Print directly from cloud

Печат директно от облака

Canon PRINT app

Приложение Canon PRINT

Turns on when you start printing

Включва се, когато започнете да печатате

  • Многофункционален принтер – PIXMA MG2950
  • FINE патрони
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM (CD диск само за Windows – Mac драйвери са достъпни онлайн)
  • Ръководства и друга документация
Cloud-Printers

Печат в облака

Принтерите PIXMA, готови за работа в облака, ви дават свободата да печатате от онлайн облачни услуги директно от вашето смарт устройство.