Canon PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Този компактен принтер предоставя висококачествен печат на достъпна цена благодарение на технологията FINE на Canon и опционните XL патрони с мастило. С USB връзка той е идеалният персонален настолен принтер.

PIXMA iP2850

Ползи

  • Компактен и стилен домашен принтер на достъпна цена
  • Висококачествен печат с патрони с FINE технология
  • Скорости на печат на A4 документи: 8,0 ipm моно/4,0 ipm цветно
  • Отпечатвайте повече за по-малко с опционните XL патрони.
  • Автоматичното изключване изключва принтера, когато той не се използва

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA iP2850

Домашен принтер на достъпна цена


Лесен за използване и достъпен домашен принтер с два патрона с мастило, който е идеален за всекидневно отпечатване на документи и снимки при необходимост. Лесното USB свързване и компактната конструкция го правят изключително подходящ за персонален настолен принтер.

Качествено отпечатване


Висококачествено отпечатване на документи и изображения с много висока детайлност благодарение на технологията FINE на Canon и хибридната система мастила. Цветният патрон съдържа багрилни мастила за ярък цветен печат, а патронът с черно мастило – пигментно черно за четлив, ясен текст.

Спестете от разходите за мастило


Отпечатвайте повече за по-малко. Патроните XL осигуряват много повече отпечатани страници и удължават времето между тяхната смяна – идеално решение, ако печатате често - и могат да предоставят спестявания до 30% на страница в сравнение със стандартните им еквиваленти.

My Image Garden


My image Garden улеснява организирането и отпечатването на снимките ви. Усъвършенствани функции, като например разпознаване на лица, правят лесно търсенето измежду всички снимки, съхранени в компютъра (дори и тези, които отдавна сте забравили), и използването им за създаване на страхотни нови оформления за печат.

Интелигентен уебпечат


Функцията Auto Clip на плъгина Easy-WebPrint EX за Internet Explorer улеснява отпечатването от уеб само на това, което ви трябва. Изрязвайте избрана информация от множество уебстраници и я отпечатвайте на една страница за пестене на хартия.

Пестете енергия


Автоматичното изключване изключва принтера, ако той не е бил използван за определен период от време – което пести енергия. Автоматичното включване удобно активира принтера отново, когато започнете да печатате. Тихият режим може да намали работния шум значително и осигурява почти безшумен печат у дома.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA iP2850, неговите функции и какво може да прави.

Convenient and easy to replace

Удобно и лесно за смяна

High resolution photo printing

Фотопечат с висока резолюция

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

One-stop creative software

Универсален креативен софтуер

Smart web printing

Интелигентен уебпечат

Turns on when you start printing

Включва се, когато започнете да печатате

Near silent printing at home

Почти безшумен печат у дома

  • A4 принтер – PIXMA iP2850
  • Патрони FINE (цветно и черно)
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM
  • Ръководства и друга документация

Учи и изследвай

Online manual and download

Онлайн ръководство и настройки

Прегледайте ръководството за този принтер онлайн, без да изтегляте или инсталирате каквито и да е файлове в своя компютър, смартфон или таблет. Вижте как да инсталирате принтера в своето устройство и операционна система и изтеглете необходимия софтуер.