Canon PIXMA G3400

PIXMA G3400

Многофункционален принтер, поддържащ облачна и Wi-Fi свързаност, с бутилки с мастило с голям капацитет, който ви позволява да създавате изключителни и рентабилни разпечатки на документи и снимки в дома или в офиса.

Ползи

  • Безжичен многофункционален принтер с голям капацитет за печат на снимки и документи
  • Цветно: 7000 страници. Черно: 6000 страници*
  • Wi-Fi печат от смарт устройства с приложението Canon PRINT и PIXMA Cloud Link.
  • 4 x 6" снимки без бели полета само за приблиз. 60 s
  • Рентабилен печат в големи обеми.

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA G3400

Печат, копиране и сканиране с голям капацитет и свързаност


С вградената Wi-Fi комуникация PIXMA G3400 е идеален за използване в дома, домашния офис и малки фирми, независимо дали отпечатвате документи, или снимки. Нашето многофункционално устройство предлага ненадминат капацитет за отпечатване в цвят: 7000 страници и черно: 6000 страници*, което означава, че можете да се възползвате от значителни икономии с ниски разходи за печат.

Печат чрез приложението Canon PRINT/Wi-Fi


Отпечатвайте лесно от всяко място, тъй като PIXMA G3400 поддържа Wi-Fi, което ви дава възможност да отпечатвате безжично от своя компютър и смарт устройства чрез нашето приложение Canon PRINT. Не е необходимо да инсталирате нов софтуер, за да започнете да отпечатвате.

PIXMA Cloud


С нашата услуга PIXMA Cloud имате достъп до онлайн услуги като Google Drive, Evernote, Dropbox и OneDrive. Ние знаем, че социалните медии играят важна роля при споделянето на информация, така че направихме възможно отпечатването от сайтове като Facebook и Instagram.

Пигментно черно мастило и багрилни цветни мастила


Подобрете качеството на своите разпечатки с нашето висококачествено пигментно черно мастило и цветни багрилни мастила, които ще ви помогнат при отпечатването на невероятно ясни текстове и ярки и живи изображения. Наред с това, можете да се наслаждавате на печат на снимки във формат 4 x 6" без бели полета само за около 60 секунди.

Вградени патрони с мастило


Серията PIXMA G е създадена с особено внимание към ергономията – нашите предно разположени патрони са лесни за пълнене и улесняват проследяването на нивата на мастилото, гарантирайки, че никога няма да се окажете неподготвени. Компактната и стилна външност позволява пълна интеграция в домашна/офис среда.

Надеждни компоненти за голям печатен обем


Положихме всички усилия да осигурим стабилност на нашата система при големи обеми печат, като подобрихме нашата печатаща глава и технология FINE, така че в тръбната система за мастило да не прониква въздух.

*Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон ISO/IEC 24712 и симулация на непрекъснат печат с използване на бутилките с мастило за смяна след първоначалното конфигуриране. Капацитетите за отпечатване не могат да се комбинират.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA G3400, неговите функции и какво може да прави.

Borderless Printing

Печат без бели полета

High page yield

Печат на големи обеми документи и снимки

High Ink System

Пигментно черно мастило и багрилни цветни мастила

4800dpi

Фотопечат с висока резолюция

Integrated Ink Tanks

Лесни за пълнене патрони с мастило

2pl

Капки мастило с малък размер за прецизен печат

Wireless Printing

Печат от безжични устройства

Smartphone and Tablet

Печат от популярни облачни услуги

  • Принтер "3 в 1" – PIXMA G3400
  • 4 бутилки мастило с голям капацитет за отпечатване 
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM (CD диск само за Windows)
  • Ръководства и друга документация