Canon Адаптер EF-EOS M

Адаптер EF-EOS M

Монтирайте който и да е обектив от широката гама EF и EF-S обективи на Canon към вашия EOS M – включително и специализирани обективи (макро, рибешко око и др.), като използвате този малък и лек адаптер EF-M.

Ползи

  • Малък и лек адаптер EF-M за EOS M
  • Съвместим с пълната гама обективи
  • Сваляема стойка за статив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Адаптер EF-EOS M

Малък и лек адаптер EF-M


Малък и лек, подходящ за EOS M, адаптерът EF-EOS M е лесен за носене, където и да отивате. Той ви позволява да използвате EF-M гнездото на вашия фотоапарат EOS M, за да монтирате всеки обектив от широката гама EOS обективи на Canon – разкривайки ви нов свят от творчески възможности.

Съвместим с пълната гама обективи EF и EF-S на Canon


Разширете своята система EOS M и изследвайте креативността си. Адаптерът EF-EOS M ви дава пълен достъп до пълния спектър EF и EF-S обективи на Canon и ви позволява да използвате наличните си обективи или да изпробвате нови, за да получите желаните снимки. Широката гама включва обективи с фиксирано фокусно разстояние и вариообективи с фокусни разстояния от 8 mm до 800 mm, което означава, че можете да заснемате всичко – от широки пейзажи до прекрасни екстремни снимки на диви животни с телеобектив. Също така можете да експериментирате със специализирани обективи, като например макрообективи, които ви позволяват да заснемате изключителни снимки от близък план на скритите детайли от ежедневието, или рибешко око, за да създавате уникални фотографски ефекти.

Сваляема стойка за статив


За да гарантира перфектен баланс на фотоапарата, докато снимате със статив, адаптерът EF-EOS M включва сваляема стойка за статив, която ви позволява да монтирате тежките обективи на статив.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Адаптер EF-EOS M, неговите функции и какво може да прави.

Related Products