Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Компактен и на достъпна цена, обективът EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II осигурява идеално увеличение за стандартна фотография. Неговият стабилизатор на образа позволява използване на четири стъпки по-ниска скорост на затвора и се справя отлично в условия на ниска осветеност.

Ползи

  • Лек, компактен дизайн
  • Широк ъгъл и телефото
  • Стабилизатор на образа с 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Асферични елементи на обектива за елиминиране на нежелани ефекти в изображенията
  • 0,25m минимално разстояние до обекта за снимане в близък план
  • Super Spectra покритие
  • Кръгла диафрагма
  • Високоскоростен AF

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Висококачествено увеличение на достъпна цена


EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II е висококачествен, стандартен вариообектив, който ще допадне на фотографите, които не обичат да пътуват с много багаж. С фокусно разстояние 29-88 mm за 35 mm еквивалент, широкият варио диапазон на обектива е подходящ за всички стандартни условия на снимане. За заснемане отблизо, минималното разстояние до обекта е само 0,25 m (25cm) в целия диапазон на вариото.

Стабилизатор на образа


За да намали до минимум риска от размазване на изображението, обективът EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II използва стабилизатор на образа от Canon, който позволява снимане с до 4 стъпки по-ниска скорост на затвора. Това позволява на фотографите да използват до четири пъти по-ниски скорости на затвора без видимо размазване – идеално решение за снимане при ниска осветеност.

Асферичен оптичен елемент със Super Spectra покритие


Осигурявайки реален цветови баланс, висока рязкост и висококонтрастни изображения, покритието Super Spectra елиминира нежеланите ефекти, причинени от отразяването на светилната от вътрешните компоненти на обектива. Асферичният елемент на обектива гарантира чисти, висококонтрастни изображения дори при максимален отвор на диафрагмата.

Кръгла диафрагма


За снимки, заснети с голям отвор на диафрагмата, кръглата диаграма осигурява меко и равномерно разфокусиране на фона за акцентиране върху обектите на преден план.

Стъкло без съдържание на олово


В конструкцията на EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II е използвано е само екологично стъкло без съдържание на олово.

Аксесоари


EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II се доставя с капачка на обектива и капачка против прах. Като опционни аксесоари са достъпни сенник за обектив (EW-60C) и калъф за обектив (LP814).

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.