Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Универсален и лесен за носене 18-55 mm вариообектив с EF-M система за монтиране към EOS M. Идеален за снимки или видео, той улавя всичко – от зашеметяващи пейзажи и прекрасни портрети до бързи действия.

Ползи

  • Универсален 18-55 mm вариообектив – идеален за ежедневни снимки
  • Лесен за носене заедно с вашия EOS M
  • Плавно и тихо STM фокусиране за видео
  • Динамичен стабилизатор на образа за стабилно видео
  • Изключително резки изображения със стабилизатор на образа, позволяващ снимане с 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Бърз автоматичен фокус за снимки, възможност за ръчно фокусиране по всяко време

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Универсален 18-55 mm вариообектив – идеален за ежедневни снимки


Висококачествен стандартен вариообектив, идеален за ежедневно снимане, EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM покрива фокусно разстояние 18-55 mm, с което улавя всичко – от зашеметяващи пейзажи до красиви портрети с разфокусиран фон, както и бързи действия.

Лесен за носене заедно с вашия EOS M


Лесен за носене, когато сте на път, обективът предлага компактно и леко тяло със стилно алуминиево покритие и EF-M система за монтиране, която съответства на вашия EOS M.

Плавно и тихо STM фокусиране за видео


Записът на висококачествено видео, което винаги е на фокус, е лесен с режима "Movie Servo AF". Обективът използва вътрешно фокусиране със стъпков мотор и предлага тихо непрекъснато фокусиране за запис на видео без накъсване и размазване.

Динамичен стабилизатор на образа за стабилно видео


Заклащането на фотоапарата не е проблем, когато снимате видео без статив или ходите, за да проследите действието. EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM използва динамичен стабилизатор на образа при запис на видео, за да противодейства на ротационното движение и заклащането на фотоапарата и да гарантира стабилно видео.

Изключително резки изображения със стабилизатор на образа, позволяващ снимане с 4 стъпки по-ниска скорост на затвора


EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM осигурява изключително резки снимки дори когато снимате без статив при ниска осветеност. Обективът използва стабилизатор на образа на Canon (4 стъпки по-ниска скорост на затвора), който компенсира заклащането на фотоапарата и ви позволява да заснемате изключителни снимки при ниска осветеност без осезаемо увеличаване на размазването на изображението.

Бърз автоматичен фокус за снимки, възможност за ръчно фокусиране по всяко време


Улавянето на перфектния момент е лесно благодарение на бързата и прецизна система за автоматично фокусиране, която осигурява бързо и точно автоматично фокусиране за снимки. Поемете контрола всеки път, когато желаете да фокусирате ръчно, без да отменяте режима за автоматичен фокус.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.