Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

Конструкцията на EF 28mm f/1,8 USM предоставя баланс между достъпна цена и оптични характеристики, като същевременно максималният отвор на диафрагмата f/1,8 позволява снимане без статив при ниска осветеност.

Ползи

  • Широк 75° зрителен ъгъл при фотоапарати с пълен размер на кадъра
  • Голям максимален отвор на диафрагмата f/1,8
  • USM мотор за AF с възможност за ръчно фокусиране по всяко време
  • 25 cm най-близко разстояние на фокусиране
  • Асферичен елемент на обектива
  • Филтър 58 mm

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 28mm f/1.8 USM

Голям отвор на диафрагмата и широк ъгъл


Големият максимален отвор f/1,8 на диафрагмата на обектива позволява на фотографите да използват високи скорости на затвора при разнообразни условия на осветеност, както и да разфокусират фона чрез контролиране дълбочината на рязкост. Асферичният елемент на обектива коригира изкривяването и осигурява рязкост на изображението в цялата площ на кадъра.
При използване с фотоапарати EOS със APS-C сензори EF 28mm f/1,8 USM предлага зрително поле, еквивалентно на 45 mm обектив за фотоапарат с пълен размер на кадъра, което го превръща в идеален стандартен обектив с широк отвор на диафрагмата.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Интеграция с E-TTL II измерване на експонацията


EF 28mm f/1.8 USM предава информация за разстоянието обратно към E-TTL II системата за контрол на светкавици на EOS фотоапарата, за да се осигури оптимално измерване на експонацията..

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 28mm f/1.8 USM, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.