FINE cartridges

МАСТИЛО PIXMA

ПАТРОНИ PIXMA FINE

За разпечатки и документи с отлично качество, създадени с максимална ефективност, патронът с мастило PIXMA FINE предлага превъзходно качество с универсално удобство и минимални усилия.

Защо да изберете патрони с мастило FINE?

Патронът с мастило PIXMA FINE на Canon съдържа пълната гама от цветове, необходима за създаване на изумителни качествени разпечатки и документи. Мастилата и печатащата глава се комбинират в едно удобно устройство, което може лесно да се сменя за секунди. Системата с патрони FINE ви дава също и високи скорости на печат, когато всяка секунда е от значение.

Canon Camera

Лесно поставяне, лесна смяна

Системата за мастило FINE на Canon е проектирана с мисъл за потребителя. Наличието на само един или два патрона за смяна, в зависимост от принтера, означава по-малко време за поддръжка, така че може да бъде оползотворено повече време за печат. Самият патрон с мастило просто се заключва с едно щракване, което се потвърждава със звуков сигнал или щракване от принтера, когато се фиксира на място. Готов е за работа!

Превъзходно качество и дълготрайност, независимо от задачата

Системата за мастило FINE включва както пигментни, така и багрилни мастила, които използват нашата технология ChromaLife 100. Това означава, че разпечатките са гарантирани да издържат до 100 години. Системата FINE е чудесна и универсална за печат. Всъщност тя не е перфектна само за печат на снимки, а и за поздравителни картички, трансфери върху тениски и всякакво изкуство или съдържание за проекти.

Canon Camera

Мастило по серия на модел

Нуждаете се от помощ, за да намерите мастило?

Открийте правилните мастило, тонер или хартия за вашия принтер на Canon.