МАСТИЛО PIXMA

ЕДИНИЧНИ ПАТРОНИ С МАСТИЛО PIXMA

За превъзходни мастиленоструйни разпечатки с ярки и прецизни цветове единичните патрони с мастило PIXMA на Canon ви помагат да извлечете максимума от вашата фотография.

ЕДИНИЧНИ ПАТРОНИ С МАСТИЛО PIXMA

Защо да изберете единични касети с мастило?

Гамата на Canon от единични мастила PIXMA е проектирана, да бъде по-добра. Те свеждат до минимум похабяването на консумативи и поддържат ефективност, осигурявайки до 35%1 повече разпечатки, отколкото патроните имитации. Оригиналните единични мастила на Canon предлагат 100% надеждност, за да може да печатате без притеснения. Патроните няма да се развалят, потекат или спрат да работят, което означава, че вашият принтер е защитен от вътрешни повреди.

Canon Camera

Отлично качество на печат

Когато искате най-добрите разпечатки с фотографско качество, единичните мастила на Canon са предпочитаният избор. Те карат всеки детайл във вашите изображения да изпъкне, като ви предоставят разпечатки с фотографско качество, изпълнени с ярки цветове, тон и текстура без странни линии или ивици всеки път, когато отпечатвате.

Ефективност и постоянство

Оригиналните патрони с мастило PIXMA на Canon осигуряват постоянно качество. Системата с единично мастило използва индивидуални патрони с мастило за компонентни цветове, така че ако свърши даден цвят, заменяте само един патрон. Освен това, тъй като трябва само да замените единичните патрони с цветно мастило, системата с отделно мастило може да намали разходите ви за печат!

PIXMA_TS8250

Мастило по серия на модел

Нуждаете се от помощ, за да намерите мастило?

Открийте правилните мастило, тонер или хартия за вашия принтер на Canon.

Може да се заинтересувате също и от...

  1. На базата на Keypoint Intelligence от 2018 г. – проучване на Buyers Lab, поръчано от Canon, в което се сравняват патрони на Canon с такива на други производители. Подробности можете да намерите на https://www.canon-europe.com/printers/genuine-consumables/. Процентът на разпечатките може да варира в зависимост от стандартните/XL/XXL размери.