Canon EOS C300

EOS C300

Иновативната професионална кинокамера EOS C300 съчетава експертния опит на Canon в обективите и видеотехнологиите с креативността на фамилията EOS. Сменяемите EF обективи ви предоставят безпрецедентна свобода, с която можете да разкажете всяка история.

Ползи

  • 8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат
  • Сменяеми обективи (EF гнездо)
  • Dual Pixel CMOS AF за точно и надеждно фокусиране*
  • Компактна, модулна, лека
  • 50Mbps MPEG-2 MXF към CF карта
  • Висока чувствителност, нисък шум
  • Формат Canon Log Gamma
  • 24p за кинопродукция
  • Wi-Fi дистанционно управление
  • Безпроблемна интеграция в студийни среди

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS C300

8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат


8,3MP CMOS сензор с площ на 35 mm филм, разработен и произведен от Canon специално за запис на видео, поддържа 3-канална RGB обработка и формат Full HD. Сензорът на Canon осигурява изображения с изключително висока разделителна способност при висока чувствителност, нисък шум, понижени изкривявания от поредовото сканиране на затвора и ниска консумация на енергия – плюс типичните предимства на сензора с голяма площ (например много малка дълбочина на рязкост).

Сменяеми обективи (EF гнездо)


EF гнездото на EOS C300 пренася богатото наследство на сменяемите EF обективи на Canon в света на видеопродукцията, като по този начин разширява креативните възможности чрез широка гама от рентабилни и уникални обективи. 3 електронни вградени ND филтъра повишават гъвкавостта при снимане.

Компактна, модулна, лека


EOS C300 е изключително компактна кинокамера с базова конфигурация за запис и с тегло от само 1669 g (без обектив). Сваляема ръкохватка, горна ръкохватка и подвижен контролен панел гарантират максимална маневреност при снимане, а здравото влагозащитено тяло включва компоненти от магнезиева сплав за допълнителна издръжливост и устойчивост.

50Mbps MPEG-2 MXF към CF карта


Записвайте готови за излъчване MPEG-2 MXF файлове при 50Mbps (4:2:2) в две CF карти – достъпен е запис с превключване на памет и паралелен запис в две карти. Стандартните изходи включват HD-SDI, както и портове Timecode, Genlock и Synch за синхронизация със студийно оборудване.

Висока чувствителност, нисък шум


EOS C300 записва видео с нисък шум със светлочувствителност до ISO 80000, което позволява работа във всякакви условия на снимане.

Формат Canon Log Gamma


Настройките за персонализиране на изображението включват вградената Canon Log гама настройка, която осигурява неутрално изображение с широк динамичен диапазон (800%) за максимална свобода в процеса на постпродукция. Настройва повече от 90 параметъра на изображението и ги съхранява като потребителски профили в кинокамерата или в SD картата.

24p за кинопродукция


Режимите PAL, NTSC и 24p се поддържат стандартно и предлагат кадрови честоти от 23,98p до 59,94i. Настройване на висока/ниска кадрова честота през стъпка от 1fps за повече креативност.

Wi-Fi дистанционно управление


Задавайте безжично настройките на кинокамерата (например ISO, фокус, отвор на диафрагмата и ND филтри) чрез лаптоп, таблет или смартфон, като използвате прост уеб базиран потребителски интерфейс. (Необходим е допълнителен безжичен адаптер.)

Безпроблемна интеграция в студийни среди


Интегрира се безпроблемно в съществуващи студийни среди. Видеото, записано с EOS C300, е съвместимо с широко използваните професионални NLE софтуерни пакети.

Dual Pixel CMOS AF чрез сервизна актуализация


Вашата камера EOS C300 може да бъде обновена да използва уникалната технология Dual Pixel CMOS AF на Canon, която предлага невероятно лесна работа и творчески контрол върху фокусирането. Изключително лесно е да проследявате обекти непрекъснато в центъра на кадъра, като ги поддържате на фокус. Функцията за AF фиксиране позволява разширен контрол. Режимът "AF при единичен кадър" с подобрена прецизност и повишена скорост улеснява фокусирането на обекти извън центъра на сцената.


*Изисква платена сервизна актуализация в сервизен център на Canon.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS C300, неговите функции и какво може да прави.

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.

Посетете Canon Professional Network

CPN.jpeg

Важна актуализация