Canon EOS C100

EOS C100

Камера за видеопродукция на достъпна цена, предлагаща уникална комбинация от професионални HD характеристики, компактна конструкция и гъвкава работа с обективи, C100 е удобна за използване и е идеално конфигурирана за употреба от един човек.

Ползи

 • 8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат
 • Висока чувствителност, нисък шум
 • 24 Mbps AVCHD запис в SD карти
 • Функции за автоматично снимане
 • Dual Pixel CMOS AF за точно и надеждно фокусиране*
 • Сменяеми EF обективи
 • Формат Canon Log Gamma
 • Компактна, модулна, лека
 • Професионален звук
 • Безпроблемна интеграция в студийни среди
 • Поддръжка от CPS

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS C100

8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат


8,3MP CMOS сензор с площ на 35 mm филм, разработен и произведен от Canon специално за запис на видео, поддържа 3-канална RGB обработка и формат Full HD. Той осигурява превъзходни изображения с висока разделителна способност и висока чувствителност, нисък шум, понижени изкривявания от поредовото сканиране на затвора и много малка дълбочина на рязкост.

Висока чувствителност, нисък шум


Изображения с повишена чувствителност и нисък шум могат да бъдат заснети при светлочувствителност до ISO 80000, което позволява снимане в почти всяка ситуация.

24 Mbps MPEG-4 AVCHD запис в SD карти


Записвайте файлове във формат MPEG-4 AVCHD/H.264 със скорост на трансфер 24 Mbps (4:2:0) в две SD/SDHC/SDXC карти памет - с опции за запис с превключване на памет и паралелен запис в две карти. Изходите включват HDMI с функция за заключване, AV и USB.

Формат Canon Log Gamma


Вграденият формат Canon Log Gamma осигурява неутрално качество на изображението с динамичен диапазон от 12 стъпки (800% по-широк от нормалния) при базова настройка ISO 850. Функцията за широк динамичен диапазон осигурява запис със същия динамичен диапазон, но не изисква цветово градиране.

Сменяеми EF обективи


Разширете творческите си възможности чрез богата гама от сменяеми обективи. EF гнездото е съвместимо с обективите Canon 4K EF Cinema, както и с още над 60 EF обектива, включително макрообективи и рибешко око. 3 ръчни вградени ND филтъра повишават гъвкавостта при снимане.

Компактна, модулна, лека


Свръхкомпактна и лека, кинокамерата EOS C100 е идеална за употреба в ограничени пространства. Базовата конфигурация тежи само 1020 g (без обектива), като в същото време сваляемата ръкохватка, горната ръкохватка и подвижният контролен панел осигуряват максимална маневреност. Здравият влагозащитен корпус включва компоненти от магнезиева сплав за допълнителна издръжливост и устойчивост.

Автоматично снимане


За да улеснят управлението на кинокамерата от един човек, автоматичните функции включват "AF при единичен кадър", бутон за автоматична настройка на диафрагмата и автоматичен баланс на бялото. При необходимост е налично пълно ръчно управление с мощна функция за подпомагане на фокусирането, която улеснява ръчното фокусиране и осигурява резки и детайлни изображения.

Професионален звук


Опциите за запис на професионален звук включват LPCM или Dolby AC3. Горната ръкохватка включва два XLR входа и стереомикрофон.

Безпроблемна интеграция в студийни среди


Поддръжката на широка гама системи за нелинейно видеоредактиране позволява лесна интеграция в съществуващи работни среди за постобработка.

Поддръжка от CPS


Притежателите на EOS C100 получават безплатна поддръжка от Canon Professional Services (CPS) с изключителен достъп до набор от предимства: CPS поддръжка на значими събития, приоритетно ремонтно обслужване (в зависимост от достъпността) и местна поддръжка от CPS в избрани европейски страни.

Dual Pixel CMOS AF чрез сервизна актуализация


Вашата камера EOS C100 може да бъде обновена да използва уникалната технология Dual Pixel CMOS AF на Canon, която предлага невероятно лесна работа и творчески контрол върху фокусирането. Изключително лесно е да проследявате обекти непрекъснато в центъра на кадъра, като ги поддържате на фокус. Функцията за AF фиксиране позволява разширен контрол. Режимът "AF при единичен кадър" с подобрена прецизност и повишена скорост улеснява фокусирането на обекти извън центъра на сцената.


*Изисква платена сервизна актуализация в сервизен център на Canon.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS C100, неговите функции и какво може да прави.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.

Важна актуализация