Canon EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

Идеална за видеопродукции, създавани от един човек, кинокамерата EOS C100 Mark II ви позволява да осъществите и най-смелите си визуални амбиции. Тази интуитивна кинокамера предлага истинска творческа свобода и ново ниво на производителност на технологията Cinema EOS.

Ползи

  • 8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат
  • Dual Pixel CMOS AF и "Разпознаване на лица AF*
  • ISO 102 400, ниски нива на шум
  • Запис в два формата AVCHD/MP4 до 1080/60p
  • OLED дисплей, подобрен EVF
  • Вградена Wi-Fi връзка и опции за дистанционен контрол
  • HDMI изход
  • Гнездо за EF обективи
  • Професионален звук
  • Поддръжка от CPS

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS C100 Mark II

Насладете се на качество, позволяващо да реализирате визията си


8,3MP Super 35mm CMOS сензор, разработен и произведен от Canon специално за запис на видео, предоставя зашеметяващи изображения във формат Full HD. В съчетание с нова система за обработка на видео, включваща технология, разработена за водещата гама EOS C500 Digital Cinemа, тази кинокамера предоставя превъзходни изображения с висока разделителна способност, подобрена чувствителност (до ISO 102,400), ниски нива на шум, намалени изкривявания от поредовото сканиране на затвора и много малка дълбочина на рязкост. Canon Log Gamma предоставя динамичен диапазон от 12 стъпки (800% по-широк от нормалния) за максимално гъвкава постобработка, а опцията Wide DR осигурява по-кратко време за изпълнение на задачите чрез запис с широк динамичен диапазон и без необходимост от цветово градиране.

Иновативен автофокус за допълнителен контрол


EOS C100 Mark II включва технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon, която предоставя невероятен контрол с минимални усилия. Непрекъснатият автофокус автоматично проследява и фокусира обекти в центъра на екрана, което улеснява заснемането на обекти в движение. Режимът "AF при единичен кадър" с подобрена точност допълнително улеснява фокусирането.
Наличен е и режимът "Разпознаване на лица AF", който разпознава лицата на обектите и улеснява заснемането на интервюта и други задачи за филмови творци, които работят сами.

Изберете подходящите за вас параметри


Снимайте без ограничения, за да постигнете всяка своя на цел. Запаметявайте файлове във формат AVCHD или MP4 в две SD карти памет при 1080/60P със запис с превключване на памет и паралелен запис в две карти плюс запис с ниска и висока кадрова честота във формат MP4 за допълнителен творчески ефект. Можете да заснемате дори и AVCHD видеозаписи в HD формат, докато записвате MP4 файлове в SD формат – за максимална гъвкавост на работния процес и бърза обработка.

Компактност, лесна употреба


Кинокамерата EOS C100 Mark II допълва вашата гъвкавост на амбициозен филмов творец. Лека и лесна за пренасяне, с водоустойчив корпус, създаден да издържа на различни атмосферни условия. Тя е също така удобна и по време на снимки. С OLED дисплея с размер 3,5” и 1,23 мил. пиксела и големия, подвижен електронен визьор можете да контролирате всеки кадър. Сред допълнителните автоматични функции са бутон за автоматична настройка на диафрагмата и автоматичен баланс на бялото, а за експерти е достъпен и пълен ръчен контрол. Мощната функция "Помощ при фокусиране" улеснява ръчното фокусиране.

По-лесно споделяне, по-голям контрол


Вградената възможност за Wi-Fi връзка позволява прехвърляне на файлове чрез FTP за лесно споделяне и дистанционно управление чрез браузър. Възможностите за управление са допълнително разширени с опционния контролер за дистанционно управление RC-V100 на Canon, който ви осигурява свободата да снимате от недостъпни до преди това места.

Възможности за външен запис


HDMI изходът позволява на EOS C100 Mark II да отговори на изискванията за качество на най-взискателните продукции, като осигурява висока скорост на трансфер на данни към външни устройства. Вграденият код за прогреса на времето може да бъде изведен заедно с видео- и аудиофайлове.

Допълнителна креативност със сменяеми EF обективи


Разширете творческите си възможности чрез богата гама от сменяеми обективи. EF гнездото е съвместимо с обективите Canon 4K EF Cinema, както и с още над 80 EF обектива, включително макрообективи и рибешко око. 3 вградени ND филтъра с ръчно управление увеличават гъвкавостта при заснемане.

Запишете и аудио, за да постигнете завършен запис


Не пропускайте и най-деликатните звуци благодарение на аудиовъзможностите, разработени за записи с професионално качество. Опциите за запис включват LPCM или Dolby AC3. Горната ръкохватка включва два XLR входа и стереомикрофон. Кинокамерата има вграден микрофон, за да продължите да записвате, когато я използвате без допълнителни аксесоари.

Поддръжка от CPS


Кинокамерата EOS C100 Mark II отговаря на изискванията за безплатна поддръжка от Canon Professional Services (CPS) с изключителен достъп до различни предимства. Вижте http://cpn.canon-europe.com/content/services.do за повече информация.

*Режимът "Разпознаване на лица AF" е достъпен със съвместими обективи Canon

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS C100 Mark II, неговите функции и какво може да прави.

Full HD movies

Full HD видео

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Optimises people shots

Оптимизира снимките на хора

WiFi Cert Share

Споделяйте видео безжично

AVCHD

AVCHD запис с 28 Mbps

MP435MBPS

35 Mbps MP4 запис

DIGICDV4

Мощна обработка с DIGIC

OLED

8,8 cm органичен LED

Dual SDXC card slots

Два слота за SDXC карти памет

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.