Кинообективи

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Ценоводостъпен широкоформатен кинообектив на Canon с моторизирани функции от най-висок клас.

Ползи

 • Съвместимостта с EF гнездото на Canon осигурява поддръжка на бърз и прецизен Dual Pixel CMOS автофокус, захранване на моторизираното управление на обектива от кинокамерата, автоматично получаване на метаданни от обектива за лесна последваща обработка и функции като корекция на винетирането на обектива.

 • Специализиран кинообектив с фокусно разстояние 18–80 mm и оптично увеличение 4,4x

 • Функциите от най-висок клас правят Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S идеалния обектив за професионални и напреднали видеографи

 • Опционната ръкохватка за дистанционно управление на вариото Canon ZSG-C10 (продава се отделно) предлага гладко управление на вариото, бутон за управление на функцията "AF при единичен кадър" и гъвкавостта да се използва в ръка, при снимане от рамо или със статив

 • Превъзходната оптика на Canon осигурява стабилни нива на яркост при T4,4 (F4) в целия обхват на вариото

 • DC и USM мотори за бързо, гладко и безшумно задвижване на вариото и фокуса

 • 3 режима за стабилизиране на образа за чисто и ясно видео

 • Лесен за употреба и тежащ 1,2 kg – подходящ за снимане с дрон

 • Диафрагма с 9 елемента позволява създаване на красиви киноефекти "боке"

 • Висока оптична разделителна способност и оптично-механична конструкция, съобразени с изискванията за 4K снимане

 • Значително намаленото "дишане" на фокуса означава по-малки колебания на зрителния ъгъл и снимане без смущения

Подробни характеристики

 • Професионална оптика за видеографи

  От кино и документални филми до заснемане на сватби и фирмени видеоматериали – Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (компактен моторизиран кинообектив) е разработен, за да отговори на нуждите както на професионалните оператори, така и на напредналите любители видеографи. С мощно 4,4x оптично увеличение и 18–80 mm фокусно разстояние този обектив е перфектен за всекидневна употреба – тежи само 1,2 kg, но включва прецизно моторизирано управление на вариото и фокуса за професионален изглед и усещане на всички ваши записи.

 • Всички предимства на EF гнездото

  Предназначен за работа с DSLR фотоапарати с EF гнездо на Canon и съвместими кинокамери със сменяеми обективи, компактният моторизиран кинообектив се възползва от богатата гама функции на EF гнездото на Canon, като предлага 3 режима за стабилизиране на образа и изключително бързо автоматично фокусиране. Мощната Dual Pixel CMOS система за автоматично фокусиране означава, че можете бързо и точно да фокусирате само с едно натискане на бутон, а функцията за непрекъснат автофокус ви позволява да проследявате обекта, без да губите фокуса. Корекцията на винетирането осигурява равномерна яркост в цялата площ на кадъра, като обективът и фотоапаратът поддържат непрекъсната комуникация помежду си – от получаване на метаданни от обектива за по-лесна последваща обработка до това да можете да изберете „T“ число или „F“ число чрез дисплея на фотоапарата си.

 • Красив ефект "боке"

  Една от отличителните черти на доброто видео е дълбочината на рязкост, която привлича погледа и фокусира вниманието на зрителя върху обекта. Постигането на перфектен ефект "боке" е лесно – компактният моторизиран кинообектив на Canon използва диафрагма с 9 елемента, осигуряваща красиво разфокусиране на светлинните източници, което ще открои творчеството ви сред останалите.

 • Намалено "дишане" на фокуса

  Използването на обективи за фотография във видеопроекти означава, че "дишането" на фокуса може да е проблем. "Дишането" на фокуса е едва доловима промяна на зрителния ъгъл на обектива при промяна на фокуса, но като специализиран обектив за видеография компактният моторизиран кинообектив на Canon е разработен така, че да се намали "дишането" на фокуса и колебанията на зрителния ъгъл.

 • Оптика с 4K качество

  Компактният моторизиран кинообектив на Canon е готов за бъдещето. Инженерите на Canon гарантират, че неговата разделителна способност е прецизна – от средата на образа до ръба, докато неговата честотно-контрастна характеристика (MTF) е оптимизирана да отговаря на изискванията на 4K кинокамерите. С намалена хроматична аберация и баланс на цветовете, съответстващ перфектно на други обективи Canon Cinema EOS, компактният моторизиран кинообектив на Canon осигурява невероятно качество на изображението – независимо дали снимате 4K, или HD видео.

 • Опционна ръкохватка за управление на вариото ZSG-C10

  Разработена специално за компактния моторизиран кинообектив на Canon, предлаганата като опция ръкохватка за управление на вариото Canon ZSG-C10 създава напълно нови възможности за снимане, като предлага невероятно гладко дистанционно управление на вариото и контрол на функцията "AF при единичен кадър". Свързана към тялото на обектива чрез кабел (конектор с 20 извода), ZSG-C10 може да се монтира към обектива и да се използва за удобно снимане от рамо или да се свали от обектива и да се държи в ръка. ZSG-C10 включва лесен за управление кобиличен превключвател за вариото, бутон за старт/стоп на записа, бутон за AF при единичен кадър и регулируем ъгъл на ръкохватката за оптимално удобство.