Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Революция във видеопроизводството. Голямоформатният Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S предлага моторизирани функции от висок клас, като например супергладко задвижване на вариото и фокуса на достъпна цена.

Ползи

 • Съвместимостта с EF гнездото на Canon осигурява поддръжка на бърз и прецизен Dual Pixel CMOS автофокус, захранване на моторизираното управление на обектива от кинокамерата, автоматично получаване на метаданни от обектива за лесна последваща обработка и функции като корекция на винетирането на обектива.
 • Специализиран кинообектив с фокусно разстояние 18–80 mm и оптично увеличение 4,4x
 • Функциите от най-висок клас правят Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S идеалния обектив за професионални и напреднали видеографи
 • Опционната ръкохватка за дистанционно управление на вариото Canon ZSG-C10 (продава се отделно) предлага гладко управление на вариото, бутон за управление на функцията "AF при единичен кадър" и гъвкавостта да се използва в ръка, при снимане от рамо или със статив
 • Превъзходната оптика на Canon осигурява стабилни нива на яркост при T4,4 (F4) в целия обхват на вариото
 • DC и USM мотори за бързо, гладко и безшумно задвижване на вариото и фокуса
 • 3 режима за стабилизиране на образа за чисто и ясно видео
 • Лесен за употреба и тежащ 1,2 kg – подходящ за снимане с дрон
 • Диафрагма с 9 елемента позволява създаване на красиви киноефекти "боке"
 • Висока оптична разделителна способност и оптично-механична конструкция, съобразени с изискванията за 4K снимане
 • Значително намаленото "дишане" на фокуса означава по-малки колебания на зрителния ъгъл и снимане без смущения

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Професионална оптика за видеографи


От кино и документални филми до заснемане на сватби и фирмени видеоматериали – Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (компактен моторизиран кинообектив) е разработен, за да отговори на нуждите както на професионалните оператори, така и на напредналите любители видеографи. С мощно 4,4x оптично увеличение и 18–80 mm фокусно разстояние този обектив е перфектен за всекидневна употреба – тежи само 1,2 kg, но включва прецизно моторизирано управление на вариото и фокуса за професионален изглед и усещане на всички ваши записи.

Всички предимства на EF гнездото


Предназначен за работа с DSLR фотоапарати с EF гнездо на Canon и съвместими кинокамери със сменяеми обективи, компактният моторизиран кинообектив се възползва от богатата гама функции на EF гнездото на Canon, като предлага 3 режима за стабилизиране на образа и изключително бързо автоматично фокусиране. Мощната Dual Pixel CMOS система за автоматично фокусиране означава, че можете бързо и точно да фокусирате само с едно натискане на бутон, а функцията за непрекъснат автофокус ви позволява да проследявате обекта, без да губите фокуса. Корекцията на винетирането осигурява равномерна яркост в цялата площ на кадъра, като обективът и фотоапаратът поддържат непрекъсната комуникация помежду си – от получаване на метаданни от обектива за по-лесна последваща обработка до това да можете да изберете „T“ число или „F“ число чрез дисплея на фотоапарата си.

Красив ефект "боке"


Една от отличителните черти на доброто видео е дълбочината на рязкост, която привлича погледа и фокусира вниманието на зрителя върху обекта. Постигането на перфектен ефект "боке" е лесно – компактният моторизиран кинообектив на Canon използва диафрагма с 9 елемента, осигуряваща красиво разфокусиране на светлинните източници, което ще открои творчеството ви сред останалите.

Намалено "дишане" на фокуса


Използването на обективи за фотография във видеопроекти означава, че "дишането" на фокуса може да е проблем. "Дишането" на фокуса е едва доловима промяна на зрителния ъгъл на обектива при промяна на фокуса, но като специализиран обектив за видеография компактният моторизиран кинообектив на Canon е разработен така, че да се намали "дишането" на фокуса и колебанията на зрителния ъгъл.

Оптика с 4K качество


Компактният моторизиран кинообектив на Canon е готов за бъдещето. Инженерите на Canon гарантират, че неговата разделителна способност е прецизна – от средата на образа до ръба, докато неговата честотно-контрастна характеристика (MTF) е оптимизирана да отговаря на изискванията на 4K кинокамерите. С намалена хроматична аберация и баланс на цветовете, съответстващ перфектно на други обективи Canon Cinema EOS, компактният моторизиран кинообектив на Canon осигурява невероятно качество на изображението – независимо дали снимате 4K, или HD видео.

Опционна ръкохватка за управление на вариото ZSG-C10


Разработена специално за компактния моторизиран кинообектив на Canon, предлаганата като опция ръкохватка за управление на вариото Canon ZSG-C10 създава напълно нови възможности за снимане, като предлага невероятно гладко дистанционно управление на вариото и контрол на функцията "AF при единичен кадър". Свързана към тялото на обектива чрез кабел (конектор с 20 извода), ZSG-C10 може да се монтира към обектива и да се използва за удобно снимане от рамо или да се свали от обектива и да се държи в ръка. ZSG-C10 включва лесен за управление кобиличен превключвател за вариото, бутон за старт/стоп на записа, бутон за AF при единичен кадър и регулируем ъгъл на ръкохватката за оптимално удобство.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S, неговите функции и какво може да прави.