Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Предлагайки многофункционален диапазон на вариото от широк ъгъл до телеувеличение и оборудван със стабилизатор на образа от Canon, който позволява използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора, обективът EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS е изключително гъвкав и подходящ за всякакви нужди.

Ползи

  • Високопроизводителен, многофункционален EF-S варио обектив със 7,5x увеличение и 29-216mm еквивалент
  • Стабилизатор на образа, позволяващ използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Автоматично разпознаване на статив и хоризонтални движения
  • Минимално разстояние на фокусиране 0,45 m
  • UD и асферични елементи
  • Покритие Super Spectra
  • Кръгла диафрагма с 6 елемента
  • Опционен сенник за обектива

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Мултифункционален варио обектив


С ефективно фокусно разстояние (35 mm еквивалент) от приблиз. 29 до 216 mm, EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS комбинира най-широко използваните фокусни разстояния в един обектив. От широк ъгъл за панорамни снимки и пейзажи до телеувеличение за снимане на спортни събития, EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS ще удовлетвори всички ваши изисквания.

Стабилизатор на изображението


EF-S 18-135mm f/3,5-5.6 IS е оборудван със стабилизатор на образа от Canon, позволяващ използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора. Идеален за снимане в условия на ниска осветеност с използване на статив. Системата за стабилизиране на образа позволява използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора без размазване на изображението.

Красотата не е само във външността


EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS притежава и новия дизайн на обективите на Canon с текстурно покритие и стил и усещане за елегантност, изцяло в хармония с вашия EOS фотоапарат.

Високоскоростно автоматично фокусиране


Новият мотор (DC) за автоматичен фокус, в комбинация с високоскоростния процесор и усъвършенствания алгоритъм за AF позволяват бързо и прецизно автоматично фокусиране.

Super Spectra покритие


Покритието Super Spectra на обективите на Canon е предназначено за предотвратяване нежеланите ефекти "flare" и "ghosting". Тези ефекти възникват най-често при цифровите фотоапарати поради отразяването на светлината от сензора за изображения. Използването на усъвършенствани покрития за обективи предотвратява появата на нежеланите ефекти "flare" и "ghosting" и осигурява отличен цветови баланс и контраст.

Открийте красотата на ефекта “Боке” (разфокусиране)


Кръглата диафрагма с 6 елемента осигурява красив ефект на разфокусиране на фона. Това може да се използва за постигане на красиви портретни снимки чрез разфокусиране на детайлите във фона, за да се акцентира върху заснемания обект.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS, неговите функции и какво може да прави.