EOS-1D X

EOS-1D X комбинира висока скорост и високо качество на изображението, за да предложи ново поколение фотоапарати за професионалисти. 18-мегапикселовият сензор с пълен размер на кадъра и двата процесора “DIGIC 5+” въвеждат съвсем нови стандарти, а високоскоростните снимки в серия с честота до 12 кадъра/секунда разкриват още повече възможности.

EOS-1D X

Ползи

  • 18,1 MP CMOS сензор с пълен размер на кадъра
  • Снимки в серия с до 12 кадъра/секунда и до 14 кадъра/секунда във високоскоростен режим
  • 100 - 51200 ISO, до H:204800
  • 61-точкова AF система
  • RGB AE мерене със 100000 пиксела
  • Full HD 1080p EOS видео
  • Два процесора “DIGIC 5+”
  • Clear View II 8,11 см (3,2 инча) 1040k LCD дисплей
  • Ethernet порт

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS-1D X

18,1 MP CMOS сензор с пълен размер на кадъра


CMOS сензорът на Canon с 18,1 мегапиксела и пълен размер на кадъра осигурява изключителна производителност и изображения с невероятно ниски нива на шума и висока резолюция дори в най-тъмни условия. Сензорът с пълен размер на кадъра постига оптимални резултати при работа с широкоъгълни обективи и гарантира по-голям контрол върху дълбочината на рязкост. Резолюцията на изображенията надвишава качеството, което водещите фото агенции търсят, и позволява отпечатване в голям формат до A2, дори след изрязване.

Супервисокоскоростни снимки в серия


Уловете всяка секунда от действието с до 12 кадъра/секунда при снимки в серия с възможност до невероятните 14 кадъра/секунда във високоскоростен режим, за заснемане на до 180 JPEG изображения (38 RAW) в серия с висока резолюция.

Широк диапазон на ISO светлочувствителност


Изключително широкият диапазон на ISO светлочувствителност – от 100 до 51200, с възможност за разширяване до невероятната стойност от ISO 204800 означава, че никога няма да се налага да спирате да снимате, както при най-ярките, така и при най-тъмните условия.

61-точкова AF система


Високопрецизната 61-точкова AF система с 41 високочувствителни сензора от кръстовиден тип осигурява бързо и точно фокусиране на бързодвижещи се обекти, независимо от условията на осветеност. Централните 5 AF точки са от двоен кръстовиден тип за допълнителна прецизност.

Винаги прецизно измерване


RGB AE системата за мерене със 100000 пиксела и специален процесор DIGIC 4 измерва не само яркостта, но и цвета, за да осигури високопрецизна експонация за естествени резултати дори при сложни условия на осветяване.

Full HD EOS видео


Записвайте Full HD (1080p) видео, използвайки богатото разнообразие от контроли на DSLR фотоапарата, включително настройки за експонацията, кадровата честота, звука и компресията. HDMI изходът позволява HD възпроизвеждане на видео и снимки.

Два “DIGIC 5+” процесора


Двата процесора последно поколение “DIGIC 5+” на Canon осигуряват най-високоскоростната и усъвършенствана обработка на изображения до момента, постигайки най-високото качество на изображението в своя клас. Те използват 4 аналогово-цифрови преобразувателя за осигуряване на 14-битова обработка на изображенията с фина градация и естествени цветове, както и усъвършенствано редуциране на шума при по-висока ISO светлочувствителност.

Голям и антирефлексен LCD дисплей


3,2-инчовият Clear View II LCD дисплея с 1040k пиксела осигурява лесен и прецизен изглед на изображенията и видеозаписите. Супериздръжливата и антирефлексна конструкция с подсилено стъкло предотвратява отразяването на светлината дори при най-ярко слънце.

Ethernet порт


Вграденият Ethernet порт позволява бърз и лесен трансфер на изображенията директно към компютър или по мрежа към клиента при снимане на събития в реално време.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS-1D X, неговите функции и какво може да прави.

18.1 megapixel CMOS

18,1 мегапикселов CMOS сензор

Large sensor for maximum control over depth of field

Голям сензор за максимален контрол над дълбочината на рязкост

High speed shooting

Високоскоростна серия от снимки

Great low light shots

Страхотни снимки при слаба светлина

Sharp images in all conditions

Резки изображения при всякакви условия

Stunning 1080p movies

Невероятно 1080p видео

Powerful DIGIC processing

Мощен DIGIC процесор

Create instant back up of images

Създавате незабавен архив на изображенията си

Large bright screen for clear viewing

Голям ярък екран за ясна картина

Keeping your sensor clean of dirt

Поддържате сензора чист

Creativly combine images

Съчетавайте няколко кадъра в една снимка

Widest selection of Lenses

Богат избор от обективи

Представяне на EOS-1D X

CPN banner
CPN.jpeg

Canon Professional Network

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.