Canon AS-2400

AS-2400

Този 14-разреден настолен калкулатор съчетава стилен дъговиден дизайн с грижа за околната среда, което го прави идеален избор за организации и хора.

Ползи

  • 14-разреден настолен калкулатор
  • Стилно тяло с извита форма
  • Голям регулируем подвижен дисплей
  • Горната и долната част на корпуса са частично произведени от рециклирани материали от продукти Canon
  • Два източника на захранване: слънчева батерия и батерия без съдържание на живак
  • Закръгляване и избор на десетичен знак
  • Автоматично изключване

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon AS-2400

Стилен и професионален


14-разредният AS-2400 е създаден едновременно за стил и практичност. Елегантното и извито тяло не само изглежда професионално, но и пасва перфектно на бюро или на рафт.

Регулируем подвижен дисплей


Големият, ясен и регулируем LCD дисплей минимизира отблясъците и отраженията. За по-лесно наблюдение на резултатите панелът може да се наклони така, че да е подходящ за всякакво осветление.

Безвредна за околната среда конструкция


Наред с ергономичния си стил, предлага по-малко въздействие върху околната среда, което е важно за всички организации и хора днес. Някои от пластмасовите компоненти са произведени от рециклирани материали на Canon.

Енергийна ефективност


Двата източника на захранване - слънчева батерия и батерия без съдържание на живак - осигуряват енергийна ефективност и надеждна употреба при различни условия на осветеност. Ако не използвате AS-2400, функцията за автоматично изключване на захранването просто изключва калкулатора с цел пестене на енергия.

Богата функционалност


Калкулаторът AS-2400 предлага богат набор от функции. Плъзгащият се превключвател осигурява лесен избор на десетичен знак и закръгляване. Паметта за Grand Total (Общ сбор) автоматично натрупва общите суми. Други удобни бутони са Mark-up (Надценка), размяна на операндите (Reverse), както и всички обичайни функции, които може да се очакват от калкулатор на Canon.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon AS-2400, неговите функции и какво може да прави.