Canon 8x25 IS

8x25 IS

Компактен и лек 8x бинокъл със стабилизатор на образа, идеален за пътуване, концерти и спорт.

Ползи

  • Компактен и лек, идеален за пътуване или събития
  • 8x увеличение ви доближава максимално до обекта
  • Изключително стабилен изглед с оптичен стабилизатор на образа
  • Оптиката на Canon осигурява висока резолюция и прецизни цветове
  • Добре балансирана конструкция за лесно използване и удобство

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon 8x25 IS

Компактен и лек с 8x увеличение


Ултракомпактен с ширина от само 12 cm и тегло 490 g, този бинокъл лесно се побира в чанта и ви приближава с 8x, където и да сте. Идеален за пътуване, пиеси, концерти и спортни събития, при които трябва да се доближите повече до обекта.

Изключително стабилен изглед с оптичен стабилизатор на образа


Наслаждавайте се на изключително стабилен изглед и използвайте продължително и с лекота своя бинокъл благодарение на оптичния стабилизатор на образа, който бързо и прецизно неутрализира различни типове движения и заклащания на ръката. Литиевата батерия CR123A осигурява до 6 часа непрекъснато използване*.

Оптиката на Canon осигурява висока резолюция и прецизни цветове


Насладете се на изглед с изключително качество, ниски нива на изкривяване и висока резолюция благодарение на прецизната оптика на Canon. Обективът използва лещите с покритие Super Spectra, което осигурява наситени и висококонтрастни образи с прецизни цветове, като същевременно отстранява нежеланите вътрешни отражения, които причиняват отблясъци.

Чисто зрително поле в цялата му площ


Наслаждавайте се на чисто и ясно зрително поле до самата периферия благодарение на технологията за изравняване на фокусната равнина. Фокусирайте близки обекти на разстояние до 3,5 m и се наслаждавайте на комфортно очно разстояние от 13,5 mm.

Създаден за лесно използване, издръжливост и удобство


Централно разположеният голям IS бутон и пръстенът за плавно регулиране на фокуса предлагат лесно и удобно управление с всяка от двете ръце. Бинокълът разполага и с настройка +/- 3,0 диоптъра за адаптиране спрямо вашето зрение, както и с гумени сенници на окуляра, които могат да се настройват за потребители с очила.

*Тестван според стандартите на Canon

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon 8x25 IS, неговите функции и какво може да прави.