Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Най-новият уебсайт на Canon за поддръжка за разработчици съдържа разнообразни полезни ресурси за общността на софтуерните разработчици, независимо дали за бизнес решения, или за цифрова обработка на изображения.

Разгледайте уебсайта за програма за разработчици

Поддръжка за софтуерни разработчици

Canon има отлична история в разработването на специализиран и напълно интегриран софтуер за широка гама от клиенти, продукти и решения. Сега общността на разработчиците разполага с място, където да изследва набор от налични ресурси така, че иновативните идеи да бъдат превърнати в реалност. Canon Developer Programme е вълнуващ начин за други компании и разработчици на приложения или програми да използват технологиите на Canon с цел разработване на решения с добавена стойност за клиенти с предизвикателни изисквания.

Като регистриран разработчик можете да предложите на клиентите си широка гама от специализирани допълнителни функции и персонализации за бизнес и технологични продукти от Canon. Интегрирайте продукти на Canon в специфични работни процеси на клиенти чрез достъп до SDK и API пакети, за да предоставите иновативни решения и да развиете екосистемата на Canon.

Image

Предимства

Пълна поддръжка за разработчици

Работете в тясно сътрудничество с Canon, за да постигнете уникални решения за изискванията на клиентите с портала за разработчици на Canon. Ресурсите включват поддръжка и директна помощ плюс често задавани въпроси и технически бюлетини.

Широка гама от решения

SDK пакети и API информация от Canon и много други ресурси са налични за изтегляне за регистрирани разработчици, за да се подпомогне разработването на специализирани и иновативни решения за гама от продукти и софтуер на Canon.

Оптимизирайте работните процеси на клиентите

Бъдете част от новаторска общност и играйте важна роля в развитието на екосистемата на Canon за нашите клиенти.

Image

Открийте повече и се присъединете към програмата

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ