ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА

Работете с наши партньори

Извлечете максимума от акредитиран партньор на Canon. Експерти в предоставянето на персонализирани решения, които ще удовлетворят и надхвърлят нуждите ви, като същевременно се стремят да предоставят най-доброто в класа обслужване на клиентите.
Намерете партньор
Работете с наши партньори

ПРЕГЛЕД

Защо да работите с акредитиран партньор на Canon?

Партньорите на Canon ще ви предоставят експертен опит на местно ниво, насоки за решения и ще осигурят най-добрите в класа решения и услуги на Canon, за да отговорят на всички ваши бизнес нужди.

Взаимоотношения и доверие

Изграждането на стабилни бизнес отношения с клиентите е от голямо значение за нашите партньори. С тях се комуникира и работи лесно и те ценят всеки бизнес партньор, който е надежден и сигурен.

Взаимоотношения и доверие
ПОДДРЪЖКА

С вас през целия път

От етапа на проектиране до изпълнението на вашия проект – разчитайте на опита на нашите партньори в мрежата на Canon и техните знания, за да ви подкрепят и насочват по пътя.

Експерти на местния пазар

Нашите партньори са вашите експерти. Те са изключително способни да гарантират, че решението за вашите изисквания е най-подходящо въз основа на техния опит и знания в областта.

Експерти на местния пазар
Дистрибутори

Модерно обслужване

Всички наши партньори преминават през програма от обучения, за да бъдат одобрени като партньор на Canon. Техните знания се актуализират редовно, тъй като ученето никога не спира.

ВИЖТЕ ПО-ПОДРОБНО

Готови ли сте да работите с нашите партньори?