Partner with us

Работете с наши партньори

Извлечете максимума от акредитиран партньор на Canon. Експерти в предоставянето на персонализирани решения, които ще удовлетворят и надхвърлят нуждите ви, като същевременно се стремят да предоставят най-доброто в класа обслужване на клиентите.

НАМЕРЕТЕ ПАРТНЬОР

Защо да работите с акредитиран партньор на Canon?

Партньорите на Canon ще ви предоставят експертен опит на местно ниво, насоки за решения и ще осигурят най-добрите в класа решения и услуги на Canon, за да отговорят на всички ваши бизнес нужди.

Взаимоотношения и доверие

Изграждането на стабилни бизнес отношения с клиентите е от голямо значение за нашите партньори. С тях се комуникира и работи лесно и те ценят всеки бизнес партньор, който е надежден и сигурен.

GRAPHICS AND PRODUCTION

С вас през целия път

От етапа на проектиране до изпълнението на вашия проект – разчитайте на опита на нашите партньори в мрежата на Canon и техните знания, за да ви подкрепят и насочват по пътя.

WORKPLACE SOLUTIONS

Експерти на местния пазар

Нашите партньори са вашите местни експерти. Те са изключително способни да гарантират, че решението за вашите изисквания е най-подходящо въз основа на техния опит и знания в областта.

BUSINESS PROCESS OPTIMISATION

Модерно обслужване

Всички наши партньори преминават през програма от обучения, за да бъдат одобрени като партньор на Canon. Техните знания се актуализират редовно, тъй като ученето никога не спира.

TECHNOLOGY SOLUTION
Готови ли сте да работите с нашите партньори?