superzoom photography

Фотоапарати със суперувеличение

Доближете се с брилянтна детайлност на всяко място чрез мощно суперувеличение, вградено в компактен фотоапарат.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

PowerShot, който се побира в дланта, за заснемане на вълшебните семейни моменти или моменти в дивата природа при 100 mm, 400 mm1 или при 800 mm с цифрово усилване.

 1Посочените фокусни разстояния са еквивалентни на 35 mm.

Вижте още

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Разкажете историята си в 4K с мощно 40x суперувеличение в компактен размер

Вижте още

Lifestyle Walker Standing River

Мощно оптично увеличение в компактно тяло

Улавяйте ценни моменти с удивителна яснота и рязкост с най-новите постижения на Canon в областта на оптиката. Приближете се още повече със ZoomPlus, който удвоява диапазона на увеличение на фотоапарата с помощта на най-новите технологии.

powerful optical zoom

Оптично стабилизиране на образа с изкуствен интелект

Снимайте динамични действия при пълно увеличение или улавяйте мигове без статив на слаба светлина чрез технологията "Интелигентен IS". Функцията "Динамичен IS" ви помага да записвате удивително стабилно видео дори когато тичате.

full zoom photography
sport photography

Никога не губете обекта от поглед при увеличаване

Дивите животни и спортните звезди рядко стоят неподвижни – режимът "Помощ при кадриране" ви помага да не ги изпускате от кадър. При натискане на предназначен за целта бутон фотоапаратът бързо отдалечава сцената, за да можете лесно да намерите обекта, и я приближава отново, когато освободите бутона.

Гледайте видео

Уловете света точно както го виждате

Уловете реалното усещане за атмосфера с иновативната HS система от Canon. Високочувствителен сензор и мощен процесор DIGIC работят заедно за постигане на първокласно качество на изображенията във всички ситуации.

beach photography

Споделяйте лесно и снимайте отдалечено чрез Wi-Fi

Споделяйте своите снимки и видео чрез функцията Wi-Fi с Dynamic NFC, която позволява да се свързвате безжично и да споделяте със съвместими смарт устройства чрез просто доближаване. Заснемайте страхотни снимки на диви животни или селфита чрез функцията за безжично дистанционно снимане чрез приложението Camera Connect на Canon.

Запознайте се с нашите компактни фотоапарати с Wi-Fi

dynamic nfc
train photography

Експериментирайте с ръчни настройки

Развийте своите фотографски умения и се насладете на пълен творчески контрол с ръчните режими (Av, Tv и M), които ви позволяват да експериментирате със скоростта на затвора и отвора на диафрагмата.

Режими "Хибриден авто" и "Акценти от разказ"

Насочете фотоапарата и снимайте, за да заснемете превъзходни снимки и видео с режима "Хибриден Авто", който автоматично гарантира рязкост, детайлност и цвят във всеки кадър. Използвайте режима "Акценти от разказ", за да създадете забавен видеоразказ за деня или събитието.

sx720 hs photography

Не всички функции са достъпни за всички модели.